Marina, 35, gifte sig med sin unga styvson – nu väntar paret barn ihop

Vi är många som står våra familjemedlemmar nära, men Marina Blamasheva har tagit det ett steg längre.

Den ryska 35-åringen har nyligen gift sig – och väntar dessutom barn – med sin tidigare styvson Vladimir, 20.

Parets udda relation väcker nu extremt starka reaktioner över hela världen.

Om det är i någon familj det framöver kan bli lite stelt på familjemiddagarna – då är det här. Marina och hennes nya make lärde känna varandra redan år 2007 – när hon gifte sig med Vladimirs pappa Alexey. Hon var då 22 år och styvsonen endast sju.

Gifte sig med sin tidigare styvson

I dag är de dock i en kärleksfull relation. Paret har nyligen gift sig – och väntar dessutom barn.

”Vi körde ner till registreringskontoret. Jag tog inte ens med mig en hårborste, ringarna låg i bilen. Det var en vacker stund, men också lite genant”, har Marina tidigare skrivit på sin Instagram, som nu har hundratusentals följare.

”Jag tror inte min ex-man gillar vad vi har gjort. Jag vet att vissa kommer att döma oss, men andra kommer också stötta oss. Vi är lyckliga”, menar hon.

Styvmamman … eller förlåt, frun, hjälper sin make Vladimir med att ta hand om hans yngre syskon. De bor tillsammans i Krasnodar i södra Ryssland, men planerar inom kort att flytta till en större stad, skriver Daily Mail.

Vad tänker du om det här? Är det mest en fin kärlekshistoria, eller är det galenskap att gifta sig med sin styvson eller styvmamma? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tycker!