Martina, 29, har Europas största bröst – nu ska hon gifta sig med sin Michael

Jag vet inte vad ni tycker om plastikkirurgi och sådant där, men själv anser jag att det är bra att alternativet finns. Många råkar illa ut i samband med olyckor eller hemska händelser och kan sedan behöva olika typer av ingrepp för att försöka återställa sitt yttre.

Sedan finns så klart även de som använder plastikkirurgi helt och hållet av skönhetsskäl. Det säger jag inte heller något om, alla får göra vad de vill med sina kroppar, men genom åren har vi även fått se när vissa människor tagit det till helt nya nivåer.

För somliga blir det en besatthet snarare än en engångsgrej. Även dessa personer ska givetvis få göra vad de vill utan att hånas eller så, men samtidigt kan jag tycka det är lite underligt hur hela ens värld kan kretsa kring hur man ser ut.

Den här artikeln ser vi inte som humoristisk – det ska poängteras. Vi skriver dock även om spektakulära och häpnadsväckande nyheter – därför väljer vi att rapportera om Martina och hennes liv.

För ett och ett halvt år sedan så skrev vi om tyska Martina. Hon hade då redan skaffat sig Europas största bröst på konstgjord väg, men inte bara det – den då 28-åriga modellen hade med olika hjälpmedel dessutom gjort om sig till ”afrikan”, som hon kallade det.

”Se vilka gränser som finns”

Alltså blivit svart över hela kroppen.

– Jag hade inte förväntat att jag skulle bli så mörk i huden, men det funkade så bra. Jag vill verkligen se hur långt jag kan komma. Nu vill jag bara bli mörkare och mörkare och se vilka gränser som finns, sa hon då enligt The Mirror.

Innan Martina började operera sig.

Martinas resa från flygvärdinna till glamourmodell har rört upp känslor världen över. Somliga tycker att hon är galen som låter sig opereras gång på gång på gång, men det finns även en hel del som applåderar hennes ovanliga livsstil.

Framför allt, så har hon tusentals fans – och viger hela sin tillvaro med maken Michael till att bli den ultimata ”svarta bimbon”, som Martina uttryckt det.

Here is another photo from the same photo shoot 🙂 From this perspective, you can see my new proportions even better 🙂 I think the snow-white desert is great :)How do you like the photo?

Posted by Martina Adam on Sunday, 15 July 2018

Nu kommer dock nästa nyhet om den tyska 29-åringen. Hon och Michael ska gifta sig – och samtidigt avslöjar Martina, på sin Facebooksida, att hon förstorat bröst och läppar ytterligare en gång.

Numera är det få läkare som går med på att göra hennes önskade ingrepp, så flera gånger har Martina fått resa utomlands för att få sin plastikkirurgiska önskan uppfylld.

Please excuse that I have not posted for so long time! I've had a lot to do and was rarely online. Among other things, I…

Posted by Martina Adam on Sunday, 9 September 2018

Jakten går vidare

Men angående bröllopet – designern Uwe Herrmann var först med att ta sig an att fixa en brudklänning till den storbystade kvinnan, men han lyckades inte hitta någon lösning.

– Jag har sett många saker, men det här var bortom allt. Jag har aldrig sett något liknande, säger han enligt tyska tidningen Bild.

Martinas jakt på en brudklänning som passar hennes unika kroppsform går vidare – och vi skänker henne alla lyckönskningar inför det kommande bröllopet!

Vad tycker du om Martinas livsstil? Är det knasigt, eller gör hon rätt som går sin egen väg? Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarsfältet (håll god ton), eller dela vidare artikeln till dina vänner!