Mayra, 36, har världens största opererade bröst: ”Ett äventyr”

Något som piggar upp är när människor vågar sticka ut och köra sitt eget race.

Vad andra tycker ska man inte alltid bry sig om – det viktiga är att man trivs med sig själv och är lycklig.

Fråga bara Mayra Hills – kvinnan med världens största bröst. Hon älskar sin egen kropp, trivs med uppmärksamheten och följs nu av tiotusentals fans på nätet.

Vi har tidigare skrivit om 62-åriga Annie som har världens största naturliga bröst och Martina som dels har en av Europas största byst och dels har bytt hudfärg.

Båda får dock ge vika vad gäller storleken på ”hylla” när det handlar om Mayra Hills.

Hade en A-kupa

Den 36-åriga tyskan har världens största bröst – även om de är opererade flera gånger.

En gång i tiden hade hon en A-kupa, men nu är det 32Z som gäller. Hennes makalösa förvandling, som pågått under många år, har lett till att Mayra fått tiotusentals fans på nätet.

Bland annat via sin Instagram.

Modellen går under namnet ”Beshine” och bysten väger omkring 18 kilo, vilket enligt The Mirror gör henne till världsetta vad gäller opererade bröst.

På nätet går diskussionerna varma bland hennes många supportrar och beundrare.

Hon är så underbar… Vet någon om hon har planer på att förstora brösten ännu mer?”, undrar en man på forumet Reddit.

”Alltid ett äventyr”

Själv verkar hon trivas ypperligt med sin enorma hylla.

”Det är alltid ett äventyr att vistas bland folk med så stora bröst”, skriver Mayra på sin blogg, enligt The Mirror. ”Beshine älskar att ha de största brösten i universum”.

De skapar dock vissa problem vad gäller att exempelvis knyta skorna, vistas i trånga utrymmen eller köra bil. En del lyckas hon jobba runt, en del får Mayra helt enkelt offra.

Människor har givetvis åsikter om den häpnadsväckande kroppsresan, men själv anser jag att man får respektera hennes livsval – och vi andra har faktiskt ingen rätt att döma Mayra.

Håller du med om att det viktigaste är att man trivs med sig själv? Tryck då på dela-knappen, eller skriv vad du tycker om Mayras livsresa i kommentarsfältet. Se dock till att hålla en god ton!