Michaels penis väger 4 kilo – här berättar han om sitt speciella liv

Cirka 4 kilo tung, 22 centimeter lång och 7 centimeter bred. Det är måtten på tyske Michaels gigantiska penis.

I ett TV-inslag med Vice berättar han om livet med världens troligen största ”paket”.

– Jag försöker se till att det inte är för uppenbart, men att köpa nya byxor är inte lätt, säger han.

Bild: Youtube/Vice

Nyligen skrev vi om mexikanske Roberto som hävdar sig ha världens längsta penis. Det finns dock många som anser att han är en bluff – och det finns också röntgenbilder som antyder att så också är fallet.

”En skön känsla”

Tyske Michael har dock ett riktigt monster i byxan – på riktigt. Det började med att han för över 20 år sedan fick en penispump i present av en kompis och sedan var för nyfiken för att inte testa.

– Det var en skön känsla, säger han i ett TV-inslag med Vice.

Bild: Youtube/Vice

Det var dock inte nog. Därefter blev det saltlösning som användes för att göra snoppen större – och till slut valde Michael dessutom att spruta in silikon. År 2015, när intervjun gjordes, hade mannen fyra operationer i bagaget.

Hur påverkar den här enorma skapelsen då hans sexliv? Ja, det är omöjligt att inte undra.

– När man når en viss storlek så är det vissa saker man inte kan göra längre. Åtminstone inte med alla och utan förspel. Det finns dock andra saker man kan göra med den, menar han.

Besöker en fetischfestival

Människors reaktioner varierar när de får syn på ”bulan”.

– Jag får en hel del blickar, men med tiden så har jag blivit mindre vaksam på det, säger Michael.

Bild: Youtube/Vice

I inslaget (nedan), som är cirka 13 minuter långt, får man bland annat se när mannen går på en fetischfestival där hans gigantiska ”monster” mellan benen får enorm uppmärksamhet. En del vill fota, andra vill klämma – och somliga nog mer än så.

Känsliga tittare ska nog hålla sig undan, här är det ganska frisläppt – men jag tycker personligen att det här var både spännande och intressant!

Visst är det underbart med människor som bjuder på sig själva? Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så att dina vänner också får ta del av den här viktiga nyheten!