Michele, 33, är kär i en jumbojet – drömmer nu om giftermål: ”Älskar hans utseende, och att han är snäll”

Amors pilar äro outgrundliga. Vi kan aldrig veta på förhand när eller hur vi ska bli kära. Helt plötsligt står man framför någon och man bara vet att det här är rätt.

Man börjar stamma, handflatorna blir svettiga och man vet egentligen inte mycket mer än att man verkligen, verkligen vill ha just den här personen.

Exakt så var det även för tyskan Michele Kobke, 33.

Men det var ingen person hon blev kär i – utan en jumbojet av märket Boeing 737-800, skriver brittiska The Mirror.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Den här något ovanliga kärlekshistorian tog sin början 2104. Då befann sig nämligen Michele på Tegel-flygplatsen när hon fick syn på ”Schatz”, som hon kallar sitt älskade flygplan.

”Älskar aerodynamiken”

– Jag föll direkt för vingarna och vingspetsarna! Jag har varit dödskär ända sedan den dagen. Jag älskar utseendet och aerodynamiken, dessutom är han så snäll, säger Michele till The Mirror.

Michele kallar sitt älsklingsflygplan för Schatz, som betyder skatt, och hoppas nu på att de två ska kunna gifta sig. Riktiga män har hon gett upp.

– Senast jag var i en relation med en människa var 2011 men det var inte äkta kärlek. Schatz är min första riktiga kärlek, det är den vackraste relationen man kan tänka sig, säger Michele till The Mirror.

”Intimitet är viktigt för oss”

Kärleksrelationen kompliceras något då Micheles älskling tillbringar mycket av sin tid i luften, men trots det tillbringar de varje natt tillsammans.

– Jag sover med delar av flygplanet eller med en liten modell av det, intimitet är väldigt viktigt för oss. Men det är synd att vi inte kan ses så ofta, det blir ju bara när jag flyger med honom som vi faktiskt ses, säger Michele till The Mirror.

Inga problem för familjen

Michele är vad man brukar kalla för objektofil, vilket innebär att man inte tänder på människor utan istället på andra föremål.

Trots att Michele valt att leva med ett flygplan istället för en människa så stöttas hon av sin familj.

– De har accepterat mina livsval helt och hållet. Jag får en del hat på nätet, men jag har aldrig varit så lycklig och vår kärlek skadar ju ingen, säger Michele till The Mirror.

Vad härligt med människor som vågar leva sina liv fullt ut!

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla kärleken!