Modellen är ”för het för att dejta” – tvingas ha på sig fejkade glasögon för att män ska våga sig fram till henne

Modellen är ”för het för att dejta” – tvingas ha på sig fejkade glasögon för att män ska våga sig fram till henne

Det här med utseende är något som ständigt är på tapeten idag. Var man än tittar så ser man människor som gnäller på att de är för stora, för små, för långa, för korta eller vad det nu kan vara.

Det skönaste, och bästa för alla, vore om vi bara kunde se förbi människors yttre och se insidan, för där är vi alla vackra på vårt eget lilla sätt.

Med dagens utseende-hets blir livet svårt, hur man än vrider och vänder på det. Även om man anses vara snygg. Ta bara 33-åriga modellen Cris Galêra, till exempel.

Enligt henne själv så är hon för snygg för att män ska våga gå fram till henne och säga hej, skriver Daily Star.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Trånar efter henne

Cris har jobbat som modell under flera år och har bland annat visat upp sig i australiska Playboy. Cris har också närmare 200 000 följare på Instagram, som dagligen trånar efter henne.

Men verkligheten är en annan. På stan går män mest förbi och glor på hennes kropp, istället för att våga ta kontakt.

https://www.instagram.com/p/CXegCcVDfLh/

– Men kommer inte fram för att de tycker jag är för snygg, de tror inte att de har en chans. Men utan att prata med någon åtminstone en gång blir dejting svårt, säger Cris till Daily Star.

Använder fejkade glasögon

I ett försök att tona ned sin skönhet har Cris börjat använda fejkade glasögon, det vill säga glasögon utan någon styrka.

https://www.instagram.com/p/CUXwuWugbXE/

På det viset vill Cris få mer uppmärksamhet för sin intelligens istället för sin kropp.

– Mina chanser ökar med glasögon. Jag ser smartare ut och män tittar inte bara på mina bröst eller på min rumpa, säger Cris till Daily Star.

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla människor, oavsett utseende!