Modellens rumpa är så stor att hon inte kan ha byxor på sig – men titta nu när hon kliver upp ur vattnet

Modellens rumpa är så stor att hon inte kan ha byxor på sig – men titta nu när hon kliver upp ur vattnet

Vad man gillar hos andra människor rent utseendemässigt varierar enormt mycket, och tur är väl det eftersom vi alla ser så olika ut här på jorden.

Vissa gillar långa personer, andra gillar korta. Vissa vill ha jättemycket muskler, medan andra föredrar någon slankare. Brasilianskan Vanessa Ataides gillar stora rumpor väldigt mycket, och försöker själv att få världens största rumpa.

– Det är ett beroende, säger Vanessa till Daily Star.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Vanessa Atiades är en 35-årig fitnessmodell som verkligen älskar sina kurvor.

Tränar med specialister

Framför allt är Vanessa nöjd med sin bakdel, som idag mäter 126 centimeter, vilket är ett rejält mått för att vara en rumpa.

Men Vanessa är långt ifrån nöjd, hon vill ha världens största rumpa, ett rekord som idag innehas av Mikel Ruffinelli, vars rumpa har ett mått om sanslösa 251 centimeter och kan ses här.

För att slå världsrekord måste Vanessa alltså snudd på fördubbla sitt rumpmått, därför har hon anlitat ett helt team av träningsspecialister som ska hjälpa henne att nå sitt mål.

Trots att det är en lång, och bred, väg till världsrekordet är Vanessa hoppfull.

Kan inte ha vanliga byxor på sig

Vanessa kan idag inte ha vanliga byxor på sig, utan kan bara bära kjolar, klänningar eller extra stora träningstajts med extra stretch.

I mars är det en fitnesstävling som Vanessa hoppas kunna vinna – och på samma gång få visa upp sin ovanligt stora rumpa.

Den kommer såklart inte vara världsrekordstor redan då, men en dag vill Vanessa nå dit.

– När jag når ett mål så lägger jag inte bara av. Jag vill ha mer. Nu strävar jag efter att ha Brasiliens största rumpa, sedan går jag för världsrekordet, säger Vanessa till Daily Star.

Vad tycker du om det här, är det helt rätt att jaga världsrekordet eller är det bara dumt?

Tryck på DELA-knappen för att dela med dig av din åsikt!