Modellens snuskiga målsättning: Ha sex med 1 000 män – innan hon fyller 30: ”Känner mig mäktig”

Var, när, hur eller med vem man har sex med är otroligt individuellt, vi gillar alla olika saker. Vissa går igång på lack och läder medan andra hellre ligger hemma i sängen med släckt lampa.

Samma sak gäller antalet sexpartners, även där är vi olika. Vissa har fler sexpartners, vissa har färre.

För 24-åriga modellen Kazumi gäller det att ha så många som möjligt – hon vill nämligen hinna med att ha sex med hela 1 000 män innan hon fyller 30, skriver Daily Star.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

24-åriga amerikanskan Kazumi Squirt, ett artistnamn, älskar sex. Gärna med så många som det bara är möjligt.

500 män vid 21 års ålder

Kazumi säger själv att hon lever för att ha sex och kan till synes inte få nog. Redan som 21-åring hade Kazumi hunnit med att ha sex med hela 500 personer.

– Jag tappade räkningen efter 98. Jag brukade skriva upp alla på en hemlig lista där jag betygsatte alla mina ligg. Men jag fick slänga den när ett ex hittade listan och blev galen, säger Kazumi till Daily Star.

Kazumi deltar då och då i stora orgier och har, enligt egen utsago, haft sex med 50 män på en och samma kväll.

”Känner mig mäktig”

Att Kazumi väljer att gå ut och berätta om sina sex-eskapader beror enligt henne själv på att hon vill bli av med stigmat som finns kring människor som har många sexpartners.

Själv har hon pojkvän men de lever i ett polyamoröst förhållande.

– Vem bryr sig, liksom? Jag är frisk, jag använder skydd och testar mig regelbundet. Dessutom känner jag mig mäktig när jag följer mina drifter, jag bryr mig inte om vad andra tycker, säger Kazumi till Daily Star.

”Enormt sexparty”

Lagom till sin 30-årsdag hoppas Kazumi på att ha sex med sin tusende man, något hon är på god väg mot.

– Då planerar jag att ha ett enormt sexparty med alla mina vänner och då ska jag fira genom att ligga med någon som betyder något extra för mig. Sammanfaller det med min 30-årsdag vill jag också ha videohälsningar från mina tidigare ligg, säger Kazumi till Daily Star.