Mor och dotter har lagt en förmögenhet på operationer – nu planerar unika duon fler spektakulära ingrepp

Vi är över sju miljarder människor på vård jord idag och vi är alla helt unika. Vi kan absolut likna varandra, både utseende- och beteendemässigt men i slutändan finns det ingen annan som just du.

Beträffande utseende så nöjer sig de flesta av oss med hur vi ser ut, det är helt enkelt så vi är skapta.

Men det finns alltid de som inte är nöjda med sitt utseende och väljer att förändra det på ett eller annat sätt, vilket man såklart har rätt till. Man får se ut precis som man vill, så länge ingen annan kommer till skada.

Två av dessa är Georgina Clarke, 38, och hennes dotter Kayla Morris, 20. Tillsammans har de nämligen lagt över 800 000 kronor på plastikoperationer, skriver Relay Hero.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Enorma summor på solarium

Georgina Clarke och hennes dotter Kayla Morris har, som många mammor och döttrar, gemensamma intressen. Men intresset hör inte till de vanligaste. De lägger nämligen nästan alla sina pengar på plastikkirurgi.

De vill nämligen se ut som sin idol, modellen Katie Price.

Bildkälla: Wikimedia Commons

Tillsammans har mor och dotter spenderat över 8 000 dollar på solarium och 86 000 dollar på plastikoperationer. Det motsvarar ungefär 78 000 kronor på solarium och 845 000 kronor på plastikkirurgi.

Bildkälla: Facebook

Strippar för operationer

Deras minst sagt kostsamma hobby finansieras genom att Kayla jobbar som strippdansös, ett yrke som mamma Georgina inte har några som helst problem med.

Ingreppen hittills omfattar läppförstoring, hårförlängning, bröstförstoring och injektioner i kinderna.

Bildkälla: Facebook

Duon är dock inte klara med att förändra sina kroppar.

Framöver planerar de näsoperationer men också större bröstimplantat och rumpimplantat.

Bildkälla: Facebook

Oavsett vad man själv tycker om detta så är det härligt att de lever sina liv helt efter sina egna regler, utan att bry sig om vad andra säger!

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla som väljer att gå sin egen väg här i livet!