Möt Nataliya, 27 – världens starkaste kvinna

Här på Humorbibeln är vi noggranna med att alla människor får se ut precis som de vill. Ingen ska behöva hånas eller retas för sitt yttre – och hur man vill forma sitt utseende är givetvis helt upp till var och en.

Vi har tidigare dock rapporterat om häpnadsväckande och fascinerande personer som är starka nog att våga gå sin egen väg. De skiter i omgivningens förutfattade meningar och följer sina drömmar.

Sådant tycker vi är värt att uppmärksamma. Vi får aldrig glömma att alla människor är lika värda och olikheterna i samhället är det som gör vår värld så färggrann och livlig. Det är i alla fall min bestämda åsikt.

Så möt nu Nataliya Kuznetsova. Den ryska 27-åringen är världsmästare i både marklyft och bänkpress – och hela hennes livsstil går ut på att förbättra sin muskulösa och gigantiska kropp.

Allt handlar om att bli starkare och att klara av att lyfta mer.

De var i 14-årsåldern som Nataliya bestämde sig för att bli styrkelyftare, vilket Ladbible rapporterat om.

Ryskan har varit vida omskriven världen över – och hon har tidigare berättat om människors förutfattade meningar, barn som gråter när de möts av hennes uppsyn och all kärlek som hon får från sina många fans världen över.

Under början av 2017 meddelade Nataliya att hon skulle lämna rampljuset och ”pensionera” sig som styrkelyftare, men bara ett och ett halvt år senare var hon tillbaka för en stor tävling i Moskva.

Den så omtalade gymälskaren är född 1991, är 174 cm lång och väger strax över 120 kilo när det är dags för uppvisning. Hennes bänkpressrekord ligger på drygt 170 kilo och i marklyft har hon fått upp närmare 240 kilo.

Vad tycker du om Nataliyas livsval? Gör hon rätt som följer sin dröm, eller är det ren galenskap? Dela gärna din åsikt, men håll god ton i kommentarsfältet!