Något med bilden på de 4 tjejerna är fel – men kan du hitta konstiga detaljen?

Något av det bästa jag vet är att utmana mig själv på olika sätt. Det kan handla om allt från att komma under en viss tid på en joggingrunda i skogen till att lösa en mattegåta snabbare än någon annan.

Sådant där tror jag är bra för en och det bygger vår tävlingsinstinkt. Samtidigt kan ju inte alla vara så där. Att det finns människor som inte har några problem med att se andra komma före eller vinna – det är givetvis jättebra. Speciellt för oss som gärna vill vara bäst.

Den här bilden (nedan) är en kluring som verkligen får ens hjärna att jobba på högvarv. Det handlar om att hitta en detalj som verkligen sticker ut i ett foto som vid första anblick ser helt normalt ut.

Tydligen är det så att extremt få lyckas att hitta den nästan lite otäcka detaljen i den här bilden som främst fokuserar på 4 glada tjejer. Jag tror att vi alla kan vara överens om att fotot vid första anblick ser fullständigt normalt ut.

Jag visade den här kluringen för 5 kollegor på kontoret. Ingen lyckades hitta vad det var som var fel med bilden. Lyckas du?

Om du inte lyckats vid det här laget ska du inte känna dig nedstämd eller dålig. Det är som sagt väldigt få som lyckas hitta den konstiga detaljen i bilden. Har du däremot gjort det kan du vara stolt!

En ledtråd kan dock vara att inte fokusera på tjejerna – bakgrunden är i det här fallet mer intressant!

Okej, då är det nog dags att redovisa svaret!

Om du inte sett det redan så är det så att alla personer som syns i bakgrunden har samma ansikte. Det är alltså någon rackare som suttit och redigerat in exakt samma huvud på varje person man kan se bakom tjejerna i förgrunden.

Nu när man ser och vet om det så ser det ju faktiskt helknasigt ut – men ändå rätt roligt att en sådan märklig grej är så svår att hitta!

Tryck nu på DELA-knappen för att utmana dina vänner! De kan säkert behöva bjudas på lite extra hjärngymnastik!