Något med det mysiga familjefotot är väldigt fel – titta nu närmare för att se kusliga detaljen

Ibland är verkligen inte saker och ting som de verkar. När man vid allra första anblick slänger ett öga på något kan det framstå hur enkelt och vanligt som helst, men när man börjar titta närmare och börjar förstår helheten så kan det ibland kan framkomma roliga, kusliga och intressanta detaljer.

Genom åren har vi fått se massvis av bevis på det här. Den här typen av iakttagelser eller bilder har länge fascinerat människan – och därför brukar sådant spridas som en löpeld på nätet.

Jag kollade runt på internet tidigare i veckan och snubblade då över en bild som ser ut som ett helt vanligt familjefoto. Det är mamma, pappa och deras 4 barn. Men bredvid den fina bilden hade någon skrivit att det dolde sig något skumt i fotot.

Konstigt, kände jag – för det såg så fridfullt och normalt ut vid första anblick.

Får ett leende

Jag fick då titta både länge och väl innan jag kunde lista ut vad det var, men när jag väl upptäckte vad som gömde sig i fotot så kunde jag faktiskt inte hålla mig för skratt.

Kolla nu in bilden nedan, som ju direkt ger en ett leende på läpparna! Det ser verkligen ut som en härlig familj, men ser du vad som döljer sig i fotot?

Bildkälla: twentytwowords

Hittar du det konstiga som döljer sig i bilden?

Om inte – då kommer svaret här nedanför!

En sjunde person – det ser onekligen ut som en man – är alltså inklämd under alla! Vi får nog anta att familjen har full koll på det här, för annars är det otroligt skumt. Då är det läge att börja tro på spöken och sådana grejer!

Sannolikt ville man bara skoja till det med det här fotot, men det är högst oklart vem det är som hamnat där under. Vi kan väl också anta att han rätt snart ville komma upp – efter att ha legat där under 6 andra personer.

Den roliga detaljen i bilden har fått fotot att spridas som en löpeld på nätet – och det är nog inte så konstigt! Jag fick mig i alla fall ett gott skratt åt det här!

Testa nu dina vänners observationsförmåga genom att trycka på dela-knappen för att se om de kunde hitta den sjunde personen lika snabbt som du!