Nu kan du bo på barnförbjudet hotell – där allt handlar om sexleksaker: Dildo, piska och handbojor ingår

Nu kan du bo på barnförbjudet hotell – där allt handlar om sexleksaker: Dildo, piska och handbojor ingår

Så här under hösten blir dagarna lätt gråa och trista. Man kan se hur dagarna blir kortare och kortare samtidigt som temperaturerna kryper allt närmare nollan.

Man behöver helt enkelt piggas upp litegrann, få känna att man lever! Något som ofta rekommenderas för att bättra på välmåendet är att åka iväg från hemmet litegrann och ha det lite mysigt med sin älskade.

Nu finns det dessutom en chans som verkligen bäddar för en helg i romantikens tecken – man kan nämligen checka in på ett hotell med sexleksakstema, skriver sajten Iradio.

Det är den australiska hotellkedjan Ovolo som erbjuder det lite speciella temat på sina hotell. Bokar man deras ”Ovolove”-paket så får man en romantisk kväll man sent lär glömma.

Kondomer och piskor

Vid ankomst till hotellet får man nämligen en diskret liten låda med ett innehåll som lär mätta även den med riktigt snuskig fantasi.

Eller vad sägs om kondomer, glidmedel, silkeslips, vibratordildo, handbojor, en piska och en flaska lyxig champagne.

Bildkälla: Ovolo

”Kontakt med sin vilda sida”

Hotellkedjan beskriver själva upplevelsen på följande sätt på sin hemsida:

”I sann Ovolo-anda presenterar vi en lekfull upplevelse som ska uppmuntra gästerna att komma i kontakt med sin vilda sida och prova någonting nytt och romantiskt i sitt förhållande.”

Bildkälla: Shutterstock

Men smakar det så kostar det – en natt i romantikens tecken går loss på inte mindre än 3 000 kronor. Men det kanske är värt det?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa den här rykande heta nyheten!