Nu kan du hyra hantverkaren Robert – som fixar ditt hem helt naken

Att fixa till i hemmet kan vara oerhört tillfredsställande. När den där kranen slutar läcka, eller alla lamporna plötsligt lyser igen, så mår man riktigt bra!

Det är dock vägen dit som kan vara lite kämpig – och visst finns det roligare saker att göra en fredagskväll än att spackla väggen i vardagsrummet?

Nu finns det dock en lösning – Robert Jenner från England jobbar som hantverkare. Men han är inte som alla andra fixare – den här 44-åringen utför nämligen alla sina sysslor helt naken.

Det är brittiska Daily Mail som för en tid sedan rapporterade om den vältränade naturisten som tidigare arbetat som soldat. Numera är det dock hantverkaryrket som lockar – och visst kan vi alla behöva hyra en sådan då och då?

Bild: Daily Mail/SWNS.com

Roberts unika sätt, att han utför sysslorna naken, har dock fått grannar att reagera.

Bild: Daily Mail/SWNS.com

”Är alltid försiktig”

Det har ställt till med en del problem, men 44-åringen verkar ganska obekymrad över det hela – och det ska nog till mer innan Robert slutar att hamra, fixa, bygga och laga saker naken.

Bild: Daily Mail/SWNS.com

Det är främst på hemmaplan som han lever ut sin passion till fullo, men även till yrket är engelsmannen hantverkare.

– Jag är alltid försiktig när jag använder potentiellt farliga verktyg, säger han till tidningen.

Bild: Daily Mail/SWNS.com

Robert betonar att det är friheten – att känna hur luften smeker hans kropp – som är den största lockelsen när det handlar om nakenheten.

Bild: Daily Mail/SWNS.com

Han betonar för Daily Mail att det inte alls handlar om att göra andra människor upprörda, men det har hänt att folk ofrivilligt sett en naken rumpa eller bar överkropp när de passerat hans hus.

– Många ler också tillbaka, säger Robert.

Bild: Daily Mail/SWNS.com

En granne berättar för tidningen:

– Jag har make, söner och barnbarn. Det kanske är därför som jag inte chockas så. Dessutom så ser han (Robert) ju inte alls dålig ut.

Tagga nu en kompis som behöver få något lagat där hemma! Då är ju Robert ett lysande alternativ! Eller dela vidare den här artikeln till dina vänner!