Nu kan du hyra Nikki, 34, som rengör ditt hem – helt naken

Att ha ett rent och fint hem ligger högt upp på mångas prioriteringslista. Men då gäller det också att man hittar både lust och ork att städa, plocka undan och hålla reda på allt som finns i ett hem.

En uppgift som definitivt är lättare sagt än gjort, speciellt om man bor tillsammans med barn och partner.

Då är det lätt hänt att disken blir stående några dagar eller att dammsugaren inte ser dagens ljus mer än var tionde dag.

Vill man slippa det här med städning kan man alltid hyra in städhjälp, det underlättar alltid. Nu kan man dessutom få sin städhjälp naken, skriver Ladbible.

Nikki Belton, 34, kommer från engelska Plymouth och driver eget företag som ägnar sig åt städhjälp. De är väldigt aktiva i sociala medier och de jobbar väldigt hårt med sin produkt.

Men på en punkt skiljer sig Nikki från andra unga entreprenörer.

https://www.instagram.com/p/CFP4vZgFu_g/

Städar ditt hus – helt naken

Nikkis städfirma utför nämligen sitt arbete utan en tråd kroppen. Företaget heter avslöjande nog The naked cleaning company och har funnits sedan årets början.

https://www.instagram.com/p/CFfRCCwFs88/

Om man beställer en städning från The naked cleaning company så får man hela rubbet. De dammsuger, dammar och torkar av ytor i hemmet.

Vill man att städningen utförs i under kläder kostar det ungefär 870 kronor i timmen, och vill man ha en helt naken Nikki hos sig får man hosta upp ungefär 1 100 kronor timmen.

https://www.instagram.com/p/CE1jb7Hltse/

Coronavirusets framfart har satt lite käppar i hjulen för det nystartade företaget, men på senare tid har affärerna blomstrat.

”Vårt jobb viktigare än någonsin”

När coronaviruset slog till så fick Nikki och hennes avklädda kollegor pausa allt jobb, men på senare tid har det börja rulla på igen.

https://www.instagram.com/p/B8tQNvNFVpj/

Faktum är att efterfrågan på avklädd städhjälp aldrig varit högre.

– Jag tror vårt jobb är viktigare än någonsin just nu, med tanke på situationen i världen. Vi brukar skoja om att vi ska städa bort coronaviruset, en naken städare åt gången, säger Nikki till Ladbible och fortsätte.

– Vi finns till för att göra folks vardag lite roligare och renare, och jag tror det behövs nu med tanke på vad vi alla gått igenom de senaste månaderna.

https://www.instagram.com/p/B89lTwblP_T/

Coronasäkra städningar

Hur städar man då någon annans hem under coronatider?

I Nikkis fall innebär det mer kläder än vanligt, då hon utöver sina vanliga städhandskar nu även bär ansiktsmask för att hålla ned smittorisken.

Något som verkar ha blivit en succé.

– Flera av våra anställda har blivit kompis med de vi städar hos, för många är vi det enda sällskapet de haft på länge. De är bara glada över att se en annan människa igen, säger Nikki till Ladbible.

https://www.instagram.com/p/B9jSOmSl–e/

Känner du någon som gärna skulle vilja ha lite naken städhjälp?

Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta idag!