Nu kan du hyra vältränade, snygga män som rensar din trädgård – helt nakna

.

Våren är här och det är dags att få ordning i trädgården inför sommarmånaderna.

Häcken och gräset ska klippas, rabatterna ska rensas och något kanske ska planteras. Det finns nästan alltid något att pilla med om man har hus och tomt.

Det kan dock vara trist att jämt göra det själv. Även om det är kostsamt kan det vara skönt att hyra in någon som tar tag i trädgårdsarbetet åt en.

Nu kan man göra det – och få lite nakna rumpor på köpet, skriver sajten Newidea.

Kostnad: 1 100 kr i timmen

Vi skrev nyligen om 25-åriga brittiskan Victoria som kan rengöra ditt hem – helt naken.

I Australien har det sedan en tid funnits ett företag som heter Bare All Gardeners. Där jobbar nu män som nakna trädgårdsmästare – främst för hemmafruar och homosexuella. Bolaget startades av Brett Jones och erbjöd först bara avklädda städerskor – men sedan dess har man expanderat.

Bild: Newidea/Channel Seven

För 169 australiska dollar i timmen, motsvarade strax över 1 100 kronor, kan man hyra in en stilig, välsvarvad och naken trädgårdshjälpreda – som genomför de sysslor man önskar. På sin höjd har han på sig en solhatt.

Bild: Newidea/Channel Seven

När grundaren Brett Jones och hans kollega Leeroy Evan var med i TV-programmet Sunrise fick man frågan om deras klienter bara sitter där och stirrar – medan de utför sysslor nakna i trädgården.

– Det är målet och hela idén, svarar Brett.

– De kan vara med och hjälpa till om de vill, tillägger Leeroy.

Bild: Caters

Många tycker det är värt kostnaden

Det blir dock aldrig någon närkontakt, hävdar duon.

– Vi har en ”se men inte röra”-policy, menar Brett.

Så vill du ha en naken man som fixar till i din trädgård? Då vet du nu vart du ska vända dig. Aningen kostsamt, men uppenbarligen finns det en stor grupp människor som anser att det är värt det.

Känner du någon som måste få det snyggt i sin trädgård? Tagga då den personen i kommentarsfältet, eller dela vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!