Nu kan du köpa en enorm och smarrig chokladpenis – både pung och ollon ingår!

Nu kan du köpa en enorm och smarrig chokladpenis – både pung och ollon ingår!

Choklad är något som går hem hos nästan alla, oavsett kön eller ålder. Men den här chokladbiten kanske lämpar sig bäst för personer över 18 år.

Chokladbiten är nämligen formad som en gigantisk penis, med ådror, pung och ollon!

Vill man så kan man beställa hem den själv eller skicka den till en kompis som älskar både choklad och snoppar, skriver Cosmopolitan.

Bakom den barnförbjudna idén ligger ett företaget med det lika barnförbjudna namnet Dick at your door.

Här är enorma snopp-måtten

Företaget grundades av Adam Hascall 2014 när Adam och hans vän gjorde penisformad choklad som de sedan skickade hem till sina vänner som ett skämt.

Chokladpenisen finns i både ljus och mörk choklad. Den är 23 centimeter lång, har en omkrets på 18 centimeter och väger cirka 112 gram.

Bild: Dick at your door

För cirka 350 kronor skickas penisen hem till vem du vill med ett personligt kort, där man kan ha med ett litet rim eller ett erkännande om vem avsändaren är.

Inte användas som dildo

På hemsidan är man dock noggrann med att påpeka att, sitt verkliga utseende till tros, penisen enbart är till för att ätas och inte användas som sexleksak då den riskerar att gå sönder.

Tio procent av alla företagets intäkter skänks även till forskning om prostatacancer, så utöver att locka fram ett gott skratt hos mottagaren gör man en god gärning.

Bild: Dick at your door

Skulle du kunna skicka den här till någon du håller kär eller till en ”chokladsugen” kompis?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!