Nya trenden: Ungdomar använder superlim – för att få läpparna att se större ut

Nya trenden: Ungdomar använder superlim – för att få läpparna att se större ut

När det kommer till mode, inredning och allt som har med utseende och yta att göra så kan man vara säker på en sak: trender kommer och går snabbare än man hinner blinka.

En del är smakfullt, annat lite vågat – och somliga påhitt är faktiskt helt knäppa. Det ska mycket till innan jag själv anammar sådant här. För mig är det viktigast att man känner sig bekväm och trygg i sig själv.

Vad andra tycker och tänker bryr jag mig inte om, men att sådant är viktigt för somliga får man å andra sidan respektera. Tänk vad trist det hade varit om alla funderade likadant i sådana här frågor!

För en tid sedan skrev vi på Humorbibeln om personer som sannolikt ångrar sina läpp-ingrepp.

Putande läppar

För ja, just läppar och vad man kan göra med dem verkar vara otroligt stort. En del väljer att förstora dem genom kosmetiska ingrepp, andra nöjer sig med enklare produkter – och vissa låter dem vara precis som de är.

Jag lägger mig inte i vad andra gör med sitt yttre – det är deras ensak, men att hålla på med sådant där skulle jag själv aldrig göra.

Putande läppar ser man dock lite överallt numera – och det är onekligen så att det blivit en trend. I synnerhet bland de lite yngre.

Det nyaste läppmodet på nätet är dock något jag aldrig ens kunnat komma på.

”Husmorsknep”

Det startade med att en kvinna vid namn Chloe lade upp en video på nätet i vilken hon applicerade starkt lim strax ovanför överläppen – och sedan lät läppen fästa vid limmet.

Resultatet blir att läppen, som då alltså vänds uppåt, ser aningen större ut. Eventuellt kan man se det som en mer ekonomisk – och desperat – lösning om man vill ha större läppar.

Det ska dock sägas att man bör använda sig av ögonfranslim, enligt The Sun – och inte vanligare varianter som ligger i pappas verktygslåda.

Sedan Chloes klipp fick enorm spridning har många hakat på den udda trenden – och allt fler videos där kvinnor testar de märkliga knepet har börjat florera på nätet.

Somliga verkar faktiskt riktigt nöjda med resultatet, andra gör det mer som en kul grej – kolla nu själv här nedanför!

https://twitter.com/daniela57_/status/1170404263186620416

Vad tycker du om den här trenden? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se de här galenskaperna!