Perfekta julklappen är här: Nu kan du ge bort smarrig choklad – formad exakt som ditt eget anus

Perfekta julklappen är här: Nu kan du ge bort smarrig choklad – formad exakt som ditt eget anus

Att ge bort en ask choklad runt jul är mer eller mindre tradition. Man ger bort choklad till kollegor och anställda men också familjemedlemmar. Det är en fin gest som visar att man är glad över att ha personen i sitt liv.

Dessutom uppskattar väl alla lite god choklad?

Hur uppskattad just den här chokladen skulle bli kanske man inte ska spekulera i – men för 350 kronor kan man alltså göra en avgjutning i choklad av sitt stjärthål.

Bakom den skit(!)konstiga idén ligger det engelska företaget Edible Anus, som på svenska blir ”Ätbart anus.” Det skriver sajten 22 Words.

”Rann från anus ned i ansiktet”

Chokladföretaget styrs av engelsmannen och konstnären Magnus Irvin.

Han har tidigare bland annat skapat tårtor formade efter kända personers ansikten och vykort med bajs-tema. Rumpchokladen är hans senaste skapelse, och det var inte en helt smärtfri process.

När Magnus först fick idén om rumpchokladen, redan 2006, ville han först testa på sig själv.

– Jag lade mig på rygg med benen i vädret och hällde det ned i rumpan men det rann vidare från rumpan rakt ned i ansiktet på mig, säger Magnus Irvin till 22 Words.

Rumpchokladen användes först till en utställning i London. Utställningen var väldigt populär och Magnus träffade där en holländsk man och de båda bestämde sig för att göra rumpchokladen till en bestående produkt.

Letade upp rumpmodeller

Då Magnus Irvin inte lyckades med att använda sin egen rumpa bestämde han sig för att söka efter någon som ville stå ”modell”.

En kvinna han började prata med på en buss ställde upp och all rumpchoklad som producerats därefter har haft hennes rumpa som mall.

Bildkälla: Youtube

Nu får även andra chansen att stå modell för sin egen rumpchoklad, det kostar dock 39 dollar, vilket motsvarar drygt 350 svenska kronor.

”Unik lyxchoklad”

– Det här är unik lyxchoklad som enbart görs här. Tänk att se farmors ansikte lysa upp när hon öppnar förpackningen. Det är den perfekta presenten till hela familjen, säger Magnus Irwin till 22 Words.

Här nedan kan man se ett klipp från den unika tillverkningen:

Detta kanske inte är något för hela familjen, men roligt är det!

Tryck nu på DELA-knappen så dina chokladälskande vänner får se detta!