Pilsk kvinna hamnar på akuten efter vild sexlek – röntgenbilderna får läkarna att gnugga sig i ögonen

Vad, när, hur och med vem man har sex är bara upp till en själv. Vi gillar alla olika saker så länge alla inblandade är med på det hela och ingen kommer till skada så har ingen annan rätt att gnälla.

Men ibland kan kreativiteten i sängkammaren gå lite överstyr, särskilt om man inte tar säkerheten på allvar – som i det här fallet.

En kvinna uppsökte läkare med vad hon trodde var en urinvägsinfektion – men när läkarna tog en närmare titt trodde de inte sina ögon.

Den 45-åriga kvinnan, hemmahörandes i Tunisien, fick en chock när läkarna konstaterade att hon inte alls hade urinvägsinfektion, skriver The Mirror.

Dricksglas inuti vaginan

När läkarna tog en närmare titt på kvinnan så upptäckte de att smärtorna som kvinnan upplevde kom från ett dricksglas – som satt fast inuti kvinnans vagina.

Och det var inget litet glas heller, utan mätte hela åtta centimeter i diameter.

Kvinnan erkände då att hon använt glaset under en sexlek av det lite vildare slaget, och sedan hade glaset blivit kvar därinne, något som Science Direct skrivit om.

”Tänk på säkerheten”

Enligt tidsskriften Healthline är det inte helt ovanligt att man för in ovanliga ting i vaginan för sexuell njutning.

”Det bästa botemedlet mot olyckor är att lyssna på sexualundervisningen och att tänka på säkerheten” skriver de i en rapport om att föra in föremål i vaginan som inte är avsedda för just det syftet.

Hur gick det då för kvinnan? Jo, glaset kunde plockas ut utan större komplikationer och efter att ha tillbringat en natt på sjukhuset fick hon åka hem igen.

Bildkälla: Shutterstock

Så kan det gå när lusten tar överhanden – det gäller att tänka efter!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!