Pilsk patient påstår att han svalt mobilladdaren – när läkaren ser röntgenbilden tappar han hakan

Pilsk patient påstår att han svalt mobilladdaren – när läkaren ser röntgenbilden tappar han hakan

Som läkare ser man en del märkliga saker på arbetstid.

För en tid sedan skrev vi exempelvis om en man som anlände till sjukhuset efter att ha kört upp en stor glasflaska i ändtarmen, men nu har den tokstollen fått konkurrens av en 30-åring som kom in till ett indiskt sjukhus och hävdade att han svalt sin mobilladdare.

Det visade sig dock bara vara halva sanningen, skriver The Mirror.

Ja, mannen kom in till sjukhuset i staden Guwahati i Indien med smärtor i sina nedre regioner.

60 cm kabel

Den 30-åriga patienten sa då till läkarna att han av misstag svalt sin mobilladdare – alltså en kabel på cirka 60 centimeter.

Personalen undersökte mannen, bland annat genom en endoskopi (man tittar in i kroppen med en lampa och kamera), men kunde inte hitta några spår av laddningssladden. Det ledde till att man tvingades genomföra en röntgen.

Då insåg läkarna att mannen inte hade berättat hela sanningen.

Visst fanns kabeln inne i hans kropp – men inte i magsäcken eller tarmen, utan i urinblåsan.

Onanerade

Det visade sig då att mannen i onani-syfte fört upp sladden genom sin penis.

”Det är en form av masturbation då man för in objekt eller vätska i sin urinblåsa”, säger läkaren Walliul Islam, enligt The Mirror.

”Patienten kom till oss fem dagar efter att han fört in kabeln i sin kropp. Han sa gång på gång att han svalt den och vi trodde inte att en vuxen människa skulle ljuga om en sådan här sak”, berättar doktorn.

Han poängterar också att patienten mådde bra – både fysiskt och psykiskt – när han senare fick lämna sjukhuset, fri från en stor laddningskabel i sin urinblåsa.

Bild: Reddit

”Vi vet om att en del män gör sådant här, även om just den här patienten tog det hela till en extrem nivå med en sladd. Det är mycket ovanligt”, säger Walliul Islam.

Vilka dårar det finns!

Tryck nu på DELA-knappen!