Pilska 21-åringens udda rekordförsök: Vill bli först i världen med att ha sex med 100 000 olika män

Att hoppa i säng med en annan person är privat, intimt och något alldeles speciellt.

Så resonerar i alla fall de flesta, men inte polskan Ania Lisewska. Hon har i stället som livsmål att ha sex med främmande män på löpande band. Ju fler desto bättre.

Hennes bisarra mål är att komma upp i 100 000 olika ligg, vilket skulle göra den unga kvinnan till inofficiell världsmästare.

En del vill invänta giftermål innan man har sex, andra håller sig till tredje dejten och somliga vill dyka ner mellan lakanen vid första ögonkontakt. Ania Lisewska lutar nog mest mot den sistnämnda kategorin, men är å andra sidan helt unik i sitt slag.

Hade legat med 284 olika män

År 2013 satte hon nämligen upp ett mål om att hinna ligga med 100 000 olika män under sitt liv. Det skulle göra henne till världsmästare – även om det inte finns någon officiell titel på just det området.

Bild: Youtube

När Ania, då 21 år, startade sin häpnadsväckande sexresa hade hon redan legat med 284 olika män. En otroligt hög notering för de allra flesta, men alltså inte ens i närheten av vad hennes slutgiltiga mål ligger på.

Till att börja med siktade Ania in sig på sexpartners i hemlandet Polen, men också i övriga Europa. Hon medgav dock att andra delar av världen kunde bli intressanta – och motiverade sitt udda ”äventyr” med att hon helt enkelt tycker om att ha sex.

Har faktiskt en pojkvän

Inledningsvis var det många som tvivlade på att 21-åringen var seriös med sitt projekt, men då startade hon en blogg och en Facebooksida där man kunde följa den speciella resan.

Bild: Youtube

Ania satte dessutom upp regler för hur det hela skulle gå till. Det skulle endast anses som ett godkänt ligg om det var med en annan man – för ja, hon har en mycket förstående pojkvän – och ett enskilt samlag fick inte vara mer än i 20 minuter.

Om man ponerar att hon under helgerna inte gör något annat än att ha sex med nya män 20 minuter åt gången så har det beräknats att det skulle ta henne knappt fyra år att nå sitt mål. Då får polskan dock varken ta paus för att äta, sova eller gå på toa.

Med andra ord är det knappast genomförbart.

Bild: Youtube

Håller tummarna för henne

Hur det gått för Ania under de senaste åren är lite oklart, men bara att hon drog igång ett sådant här märkligt projekt får anses mycket anmärkningsvärt. Vi håller givetvis tummarna för att hon mår bra och lever det liv som hon själv önskar.

Tryck nu på dela-knappen för att berätta vad du tycker om det här!