Pojkvän ber sambon om snuskig tjänst – då avslöjas oväntad detalj som får hennes tårar att rinna

De flesta av oss har olika tankar om hur saker och ting ska fungera i ett förhållande. Många menar nog att det optimala är att ha det så jämställt som möjligt – att man delar på sysslorna och hjälps åt med det mesta.

Tankar om detaljer som hur frieri ska gå till, hur barn ska uppfostras och vem som ska bidra mest ekonomiskt – även där finns det säkerligen stora skiljaktigheter om man jämför olika familjer.

Sådant får man givetvis respektera. Alla ska forma sina egna liv – och så länge samtliga personer under samma tak trivs och är med på uppgörelserna, så ser jag inte varför utomstående ska klaga eller gnälla.

Det är ju faktiskt inte deras ensak!

Nu har vi dock nåtts av en liten berättelse ur verkligheten som väckt starka reaktioner världen över.

Det är en kvinna – vi låter henne vara anonym – som i ett otroligt uppmärksammat Facebook-inlägg delat med sig om något som hände en kväll hemma hos henne och sambon, skriver The Mirror.. Även kvinnans redogörelse för sin lycka har fått många att höja på ögonbrynen.

”Mina händer vid hans…”

Det var nämligen som så att pojkvännen en kväll bad sin blivande fru att ge honom en avsugning. Väldigt rätt på, med andra ord – men det är något som den här kvinnan verkade gilla. Det skulle dock visa sig att mannen hade ett speciellt syfte med det hela.

I inlägget, som vi översatt från engelska, skriver hon:

”I går kväll så bad min pojkvän mig att suga av honom. Jag la mina händer vid hans k*k och titta nu vad som trillade ut (till texten finns en bild på en hand och en förlovningsring)! Han är verkligen en välsignelse i mitt liv. Jag kan inte be om något mer! I ett perfekt förhållande så ska man inte ha med någon pank jävel att göra. Om du då ger honom sitt livs bästa avsugningar, lagar god mat och inte tjatar massa – då kan även du få en sådan här diamantring!”

Facebook/Mirror

Giftemål som gäller

Det som fått många att reagera är väl främst raderna om avsugningar, att laga mat och att inte tjata. Det känns kanske inte helt hundra för alla, men det verkar ju onekligen fungera för det här förlovade paret.

Även om exempelvis jag och min fru försöker hålla det hela betydligt mer jämställt så får man ju som sagt respektera andras egna vilja.

Nu verkar det ju dessutom vara giftemål som gäller för den här duon, så det får man ju tillstå är riktigt glatt!

Vad tycker du om detta? Var det ett romantiskt frieri, eller bara galenskap? Dela gärna vidare den här artikeln till dina vänner, så kanske du kan bjuda på ett extra leende i dag!