Roberto, 55, har världens största penis – kämpar nu för att bli porrstjärna: ”Jag är unik”

När det kommer till penisar är uttrycket ”storleken har ingen betydelse” en gammal sanning även om det säkert är olika från person till person.

Många män räds nog att vara ”för små” men i för Roberto Esquivel Cabrera från Mexiko är det precis tvärtom – hans penis är nämligen 48,2 centimeter.

Enligt Roberto själv är hans penis den största i världen och trots att den orsakar honom stora problem så vill han inte förminska sitt gigantiska organ, enligt Barcroft TV.

– Jag är nöjd med den för jag vet att det bara är jag som är så stor, säger Roberto.

48,21 centimeter. Det uppges vara världsrekordet för världens största penis. Bäraren av penisen heter Roberto Esquivel Cabrera och kommer från Mexiko.

Bildkälla: Youtube

Strävar efter att bli porrskådis

Roberto har, på grund av sin massiva lem, inte kunnat få ett ordentligt jobb utan lever till största del på bidrag av allehanda slag.

– Jag kan inte använda en vanlig uniform, stå på knäna eller springa, säger Roberto till Barcroft TV.

Robertos storlek orsakar även en del hälsoproblem, då han aldrig kunnat urinera ordentligt.

Nu vill Roberto och hans rekordpenis försöka slå sig in i porrbranschen.

Bildkälla: Youtube

Omkrets: 25 centimeter

Dock finns ett problem med att jobba som porrskådespelare – man måste kunna ha sex.

För Roberto är sex en omöjlighet. Han har aldrig lyckats ha ett samlag på grund av att penisen är för tjock, enligt Roberto själv är ollonets omkrets hela 25 centimeter.

Bildkälla: Youtube

Vägrar förminska penisen

Ett amerikansk filmbolag har erbjudit sig att betala för en penisförminskning som skulle göra en porrkarriär möjlig – men Roberto vägrar.

Enligt läkaren Jesus David Salazar Gonzalez kan Robertos vägran att förminska penisen ha en medicinsk förklaring.

– Vi har tagit en bild på hans hjärna som visar att det finns en förändring i hans högre tinninglob. Den här förändringen gör så att personen får exotiska och annorlunda idéer. Som att till exempel prata väldigt mycket om religion och de är mycket överbevisande och envisa, säger läkaren till Barcroft TV.

”Jag är nöjd”

Trots problemen är Roberto mer än tillfreds med sin bjässe till penis och går emot både läkarnas och arbetsgivarnas rekommendationer.

– Jag är känd för att jag har den största penisen i världen. Jag är nöjd med den för jag vet att det bara är jag som är så stor, säger Roberto Esquivel Cabrera till Barcroft TV.

Här kan du se ett videoklipp med mannen. Känsliga tittare bör dock inte trycka på play-knappen!

Vad tycker du om Roberto och hans jättepenis, är det galet att han vägrar förminska den eller gör han helt rätt? Dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet men tänk på att hålla god ton!