Sarah, 26, vill tatuera sig överallt – se nu när hon stolt visar upp sin gaddade rumpa: ”Jobbat hårt för den”

Att vara vuxen innebär att man får göra precis som man vill med sig själv, så länge man håller sig inom lagens gränser. Man får klä sig som man själv vill och man får modifiera sin kropp som man själv vill.

För de flesta av oss innebär det inget speciellt, utan man ser ut ungefär som man alltid gjort, men vissa drömmer om att se ut på helt andra sätt.

Sarah Sabbath, 26, är en amerikansk kvinna vars högsta önskan är att täcka hela sin kropp med tatueringar. Däribland ögon, bröst och rumpa.

– Jag ångrar ingenting, säger Sarah till sajten It’s gone viral.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Tatueringar – till varje pris. Det är Sarah Sabbaths melodi. Hon vill täcka hela sin kropp med bläck och har till och med tatuerat ögonen.

”Blev helt blind”

Sarah, som bor i El Paso i Texas, jobbar som modell och tatuerare, blev tillfälligt blind när hon tatuerade sina ögon.

– Det var för mycket bläck och för lite vattenlösning så jag kunde inte göra någonting. Inte se på tv, inte vara utomhus, det gjorde mig deprimerad, säger Sarah till It’s gone viral.

Sammanlagt uppskattar Sarah att hon spenderat ungefär 4 000 dollar på att tatuera sig, vilket motsvarar ungefär 33 700 svenska kronor.

”En bättre människa”

Trots alla pengar och missödet med ögontatueringen ångrar inte Sarah sin förvandling.

– Jag var mobbad förut och känner mig mer som mig själv nu. Tatueringarna gör att jag känner mig starkare och som en bättre människa, säger Sarah till It’s gone viral.

Idag trivs Sarah med sig själv och bjuder dagligen sina drygt 27 000 Instagram-följare på lättklädda bilder, bland annat på sin tatuerade rumpa som hon är stolt över.

”Jag har jobbat jävligt hårt för den här rumpan” skriver Sarah i ett inlägg.

Tryck nu på DELA-knappen för att säga vad du tycker om det här!