Sektledaren varnar: ”Onani leder mänskligheten rakt ner i helvetet”

Att vi som människor onanerar har alltid varit lite tabu. Man kanske kan nämna det snabbt för sina allra närmaste vänner, men masturbation förblir oerhört privat.

Det kanske är så många också vill ha det, men om man tänker efter så är det ju väldigt naturligt och något som nästan alla sysslar med då och då.

Borde det därför inte vara ett mer accepterat ämne att ta upp?

Det kan så klart råda delade uppfattningar om den här typen av lite känsligare ämnen, men något som vi nog alla kan skriva under på är att onani inte behöver bli ännu mer ”förbjudet” att prata om.

Det känns redan tillräckligt hemlighetsfullt och nedtystat.

Nyligen kom det dock ett öppet brev som tog det hela till nya nivåer. Om vi svenskar drar oss för att prata intimitet, sex och onani så vill den här människan mer eller mindre förbjuda det. I alla fall det sistnämnda.

”Onani är en direkt stig till Satan”

Han skriver under namnet Mack Major. Huruvida det är personens riktiga namn eller en pseudonym vet vi inte riktigt, men författaren tillhör den amerikanska organisationen Eden Decoded – som både beskrivits som en kristen mediekanal och som en galen sekt.

Bild: Eden Decoded/Youtube

Senaste utlåtandet är en attack, av det sjukare slaget, riktad mot den kvinnliga onanin.

Mack Major, som verkar vara gruppens frontfigur, är övertygad att masturbation leder civilisationen rakt ner i helvetet – och i det öppna brevet så totalsågas all form av självtillfredsställande aktivitet.

Att komma kan väcka – och kalla upp – demoner från underjorden.

Onani är en direkt stig till Satan. Det finns inget normalt med det”, skriver han i brevet. ”Oavsett om du vill acceptera det som fakta eller inte – sexleksaker är en öppen väg mellan den demoniska världen och ditt eget liv.

Det här är givetvis dårskap, men det kan nästan vara fascinerande att läsa om människor som lever kvar i den här typen av forntida övertygelser och tankar.

Givetvis är det fritt fram att onanera för oss alla – mys, njut och koppla av. Jag tror inte att Satan eller demoner kommer ha så mycket att säga i frågan…

Tycker du också att det här öppna brevet var galenskap? Tryck då på dela-knappen, så att vi tillsammans kan lyfta fram hur normalt och accepterat det borde vara att få onanera!