Sexbarnsmamman hånas när hon lägger 5 miljoner på att bli ”levande docka” – här är hennes svar till hatarna

Alla människor får se ut precis som de själva vill – och man ska givetvis inte dömas för sitt utseende. Att en del väljer att sticka ut mer från mängden är andra tycker jag snarare att vi ska vara tacksamma för – det är alla olikheter som gör världen så intressant och vacker.

Trots det så är det fortfarande många vuxna människor som kritiserar och mobbar när personer väljer att strunta i normerna för att i stället gå sin egen väg. Jag kan tycka att det är både hemskt och väldigt synd. ”Sköt dig själv och skit i andra” är ett uttryck som fler borde anamma – i synnerhet när det bara är kritik och hårda ord som kommer ur munnen.

En sexbarnsmamma vid namn Nannette Hammond har lagt en förmögenhet på att se ut som en levande Barbie-docka. Hennes kroppsprojekt har mötts av massvis kritik, men 45-åringen väljer att fortsätta mot sitt stora livsmål.

Hon har genomgått minst fyra bröstoperationer, förstorat läpparna, sprutat in botox, tatuerat in permanent sminkning och mycket, mycket mer – allt för att bli så lik en levande Barbie som möjligt, skriver Daily Mail.

Lagt över 5 miljoner kr

Redan i tidig ålder hade Nannette en förkärlek för de välkända dockorna. Hon ville bli en av dem och hade hela 50 stycken i sitt flickrum. Det var också den fascinationen som fick henne att genomgå sin första plastikoperation i 20-årsåldern.

Det var dock bara början – och sedan dess har ”förvandlingen” varit en mer eller mindre ständigt pågående process. Den nu 45-åriga sexbarnsmamman har enligt Daily Mail sammantaget spenderat över 5 miljoner kronor på olika skönhetsingrepp.

Numera har hon till och med en rosa sportbil – likt idolen Barbie.

Nannette säger till tidningen:

– Jag älskade att leka med Barbie-dockorna när jag växte upp. Jag var blyg och lite osäker när det kom till mitt utseende. Därför ville jag bli precis som dockorna. Jag föreställde mig att de alltid skulle vara lyckliga och kände mig trist i jämförelse. Jag avskydde mitt hår och ville ha större bröst.

View this post on Instagram

Over the past 60 years? Barbie has inspired the limitless potential of every young girl to ?BE ANYTHING? This Barbie Girl watched and listened? I have created my own BARBIE WORLD ? and YOU can too‼️ ✨Dreams✨do come true? HAPPY 60th Birthday Barbie ? Also just another daily reminder to vote for @missjetsetmag ? We only have 3 days left to advance to the next round?Love you all? ? @hrhdollface Love you guys #happybirthday#barbie#barbie60#barbiestyle#inspire#barbiegirl#doll#rolemodel#malibubarbie#blonde#fit#bossbabe#rolemodel#missjetset#missjetset2019#jetsetmagazine#covergirl#playboy#playmate#model#donate#giveback#happy#saturday#beyou#loveyou#nationalbarbieday @missjetsetmag @bepositivefdn @jetsetmag @barbie @barbiestyle @mattel

A post shared by NANNETTE HAMMOND (@nannettehammond) on

Under en tid var skönhetsoperationer ett så stort intresse för Nannette att hon började arbeta som sjuksköterska på en plastikkirurgiklinik.

Planerar nya ingrepp

Genom åren är det många som tyckt att mamman ser löjlig och hemsk ut. Hon har fått utstå kritik från alla möjliga håll – men försöker att bortse från negativa åsikter. I stället är hon tydlig med att förvandlingen mot att bli ”en levande Barbie” bara fortsätter – och 45-åringen säger sig älska sitt utseende.

Fler ingrepp finns dessutom redan i planeringen. Det kan jag tycka är en ganska vass kontring – efter allt spott och spe.

Nannette träffade sin make David i 30-årsåldern – och han är också en stor supporter till sin frus kroppsprojekt. Han har inte heller något emot att hjälpa henne ekonomiskt för att kunna uppfylla sitt stora livsmål.

För en tid sedan var Nannette med i TV-programmet ”This Morning”. Se ett 6-minutersklipp från hennes medverkan här nedanför!

Jag tycker att det här är en modig kvinna som verkligen går sin egen väg. Andra människor kommer alltid ha negativa åsikter, men det verkar Nannette kunna bortse från. Att hon tänker fortsätta mot sitt stora livsmål tyder trots allt på en inre styrka.

Vad tycker du om det här? Är det onödigt, eller gör hon rätt som följer sin dröm? Dela gärna dina åsikter i kommentarsfältet, men se till att hålla god ton!