Sexbarnsmamman har spenderat en förmögenhet på att bli ”levande Barbie”

Vi är alla födda med fördomar, vare sig vi vill det eller inte. Vad vi dock kan göra, är att försöka förbise våra fördomar och sluta döma folk efter utseende.

Vissa ser ut på ett sätt, och andra ser helt annorlunda ut. Det har inte någonting med ens personlighet att göra. Trots att de flesta vuxna människor vet detta så är kommentarsfält på nätet idag fyllda av elaka och hånfulla kommentarer kring folks utseenden.

En del människor vill stå ut från mängden, men de förtjänar inte hat för det.

En sexbarnsmamma vid namn Nannette Hammond har lagt en förmögenhet på att se ut som en levande Barbie-docka.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Minst fyra bröstoperationer, läppförstoring, botox, intatuerat smink – ja listan kan göras lång över de operationer som sexbarnsmamman Nannette genomgått för att bli så lik en levande Barbie som möjligt, skriver Daily Mail.

Spenderat förmögenhet

Barbiedockorna fick Nannette tidigt upp ögonen för. Redan som litet barn idoliserade hon dockorna och samlade på dem, som mest hade hon hela 50 stycken i sitt flickrum.

Fascinationen följde sedan med upp i vuxen ålder, och i 20-årsåldern genomgick Nannette sin första operation. Den första av många.

Sedan dess har hennes förvandling till en levande Barbie varit en ständigt pågående process. Idag är Nannette 47 år, har sex barn och har spenderat över fem miljoner svenska kronor på sina skönhetsingrepp.

Hon har till och med köpt en rosa Barbie-bil.

Jobbade på plastik-klinik

Nannette säger till tidningen:

– Jag älskade att leka med Barbie-dockorna när jag växte upp. Jag var blyg och lite osäker när det kom till mitt utseende. Därför ville jag bli precis som dockorna. Jag föreställde mig att de alltid skulle vara lyckliga och kände mig trist i jämförelse. Jag avskydde mitt hår och ville ha större bröst.

Under en tid var skönhetsoperationer ett så stort intresse för Nannette att hon började arbeta som sjuksköterska på en plastikkirurgiklinik.

https://www.instagram.com/p/Cfok1XhrDUF/

Stöttas av maken

Föga förvånande får Nannette mycket kritik för sitt unika Barbie-intresse. Många kritiserar henne för att se löjlig ut, något hon gör sitt bästa för att vifta bort.

Istället fokuserar 47-åringen nu helt på att fullborda sin förvandling till en ”livs levande Barbie.”

Nannettes make, som hon träffade i 30-årsåldern, stöttar frugans kroppsprojekt utan hjälper till ekonomiskt för att hon ska nå sin stora dröm.

För en tid sedan var Nannette med i TV-programmet ”This Morning”. Se ett 6-minutersklipp från hennes medverkan här nedanför!

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla livsstilar!