Simone, 17, har inte klippt naglarna – på över 5 år

Vi har alla olika åsikter om vad som är snyggt, stilfullt och fult.

Tack och lov, ska sägas – för tänk vad trist det hade varit om alla tyckte likadant om sådant där. Det är ju olikheter som gör världen så färggrann som den är!

Sedan finns alltid de som tar saker och ting till det extrema – som tyska Simone. Det är en 17-åring som inte klippt naglarna – på hela 5 år.

Tar 3 timmar att måla

Ja, det kan låta äckligt – men tonåringen gör det faktiskt lite med stil. Hon låter alltså inte bara naglarna växa fritt och vara äckliga.

Däremot är de vansinnigt långa – över 15 centimeter.

Det hela var aldrig planerat, men har nu blivit en besatthet, skriver The Sun. Det tar hela 3 timmar att måla dem som Simone önskar och hon har i det närmaste utvecklat en rädsla för nagelklippare. För att det inte ska bli alltför äckligt och ohygieniskt ser hon dessutom till att rengöra naglarna varenda dag.

Det hela har dock gjort livet aningen mer komplicerat – både i skolan och på hemmaplan.

– Mina naglar är för långa för att jag ska kunna hålla i en penna, säger hon enligt tidningen. På datorn måste jag skriva med mina knogar.

”Mina betyg blir dåliga”

Även gymnastiken i skolan har blivit ett problem.

– Jag kan inte spela volleyboll, basket eller liknande sporter. Lärarna försöker alltid övertyga mig att klippa naglarna. De kommer aldrig att lyckas, men mina betyg blir dåliga.

Simone hävdar att toalettbesök faktiskt inte är några svårigheter, men däremot behöver hon betydligt mer tid än andra på morgnarna.

– Att duscha är svårt och ibland fastnar mina naglar i håret. Jag behöver också vara försiktig när jag klär på mig. Det går långsamt, säger 17-åringen.

I beskrivningen på hennes Instagram-konto står det: ”Life is too short not to have long nails”. Översatt blir det: ”Livet är för kort för att inte ha långa naglar”.

Vad tycker du om det här? Är det snyggt, äckligt eller inte av det? Tycker du Simone gör rätt som följer sin dröm, eller är det knasigt? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tänker!