Skolans övervakningskamera fångar det läskiga mitt i natten – som ingen kan förklara

Skolans övervakningskamera fångar det läskiga mitt i natten – som ingen kan förklara

Tror du på spöken, eller anser du att allt sådant är trams?

Åsikterna går ju isär huruvida det finns övernaturliga krafter eller inte. Jag är själv rätt skeptisk till sådant där, men samtidigt dyker det då och då upp händelser som i alla fall får en att fundera.

Alla får ju tycka vad de vill – och det måste man respektera, men det ska till riktigt kusliga saker innan jag skulle påstå mig tro på spöken och sådant där. Jag ska dock medge att det här klippet (nedan) fick mig att tappa hakan.

Det är verkligen svårt att förklara!

Det är på skolan Deerpark CBS i staden Cork på Irland som det hela inträffade. En hel del talar för att det finns ett spöke som flyger runt i korridorerna när ingen är där – och den påstådda gasten verkar dessutom vara riktigt irriterat.

Finns en del kritiker

En övervakningskamera har fångat minst sagt kusliga saker som inträffade klockan 03 på natten. Ingen ser ut att vara där, men plötsligt slår en dörr igen, skåp börjar gunga fram och tillbaka, några papper flyger ut från ett skåp och en skylt faller ihop.

Youtube

Det finns en hel del kritiker som menar att det hela antingen är fejk eller ett väl genomfört hyss – men ingen har än så länge kunnat förklara det.

– Om det är ett busstreck så vet vi inte hur det är utfört. Rörelsesensorerna aktiverades vid den här tidpunkten och det är därför som det fångades på video, säger rektorn Aaron Wolfe, enligt Unilad.

Youtube

Vad tror du själv?

Han berättar också att det inte är första gången som det förekommit liknande händelser på skolan. Vid ett tillfälle skulle en anställd tillbringa natten på Deerpark CBS för att ta hand om exotiska fåglar.

– Hon lämnade skolan mitt i natten. Hon vågade inte stanna kvar eftersom hon hade hört musik från en trumpet, säger rektorn.

Vad tror du själv om det här? Kolla nu in klippet och försök hitta en förklaring!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/PpWebxw_Zho” /]

Vad tror du om det här? Dela gärna din åsikt i kommentarsfältet, eller tryck på dela-knappen om du också tycker att det här var lite kusligt! Det kommer garanterat dina vänner att uppskatta!