Smällkåt älskare trär metallmutter på snorren – läkarna tror inte sina ögon

Att upptäcka och utforska sin egen kropp hör uppväxten till, man lär sig vad man gillar och inte gillar. Det är både nyttigt för en själv och för andra, framtida älskare.

Självklart gör man en del misstag under den här tiden, men man lär ju sig allt eftersom.

Vid 34 års ålder brukar de flesta ha fått ordning på det där – men inte alla. Som den här mannen från Hong Kong, som fick uppsöka läkarvård efter att en sexlek gått överstyr.

Fallet har bland annat uppmärksammats i Urology Case Reports.

Den 34-årige mannen behövde använda sig av en så kallad penisring vid tillfället – en manick som hjälper till att upprätthålla erektionen, men då valde han ett hemmagjort knep som inte blev alltför bra.

Metallmutter på snorren

Mannen köpte nämligen ingen riktig penisring från en sexleksaksbutik eller liknande, utan valde i stället att ta fram en helt vanlig mutter i metall. Efter att den placerats runt penisen, så gick den senare dock inte att få av.

Bildkälla: Wikimedia Commons

Den klantige älskaren fick sedermera transporteras till sjukhus och behandlas av läkare.

Muttern skulle dock visa sig vara komplicerad att få av. När doktorerna väl fick in patienten hade penisen svullnat rejält – och man fick därför använda sig av en slags ”diamantsåg” för att ta sig igenom den kraftfulla metallen, skriver Ladbible.

Censurerade bilder

rapporten har man delat med sig av bilderna från ingreppet, men det är sannerligen ingen vacker syn.

En censurerad bild som togs i samband med ingreppet. Bildkälla: Urology Case Reports

Mannen fick ligga inne fem dagar efter händelsen och tvingades ta antibiotika i två veckor. När man gjorde en uppföljning en månad senare, så hade allt – tack och lov – återgått till det normala.

En inte allt för avancerad gissning är att 34-åringen dock håller sig borta från muttrar i framtiden.