Smällkåta Lisa, 27, sätter udda världsrekord: Har sex med 919 män – på endast 12 timmar

En del är mer pryda och försiktiga när det handlar om sex än andra. Somliga vill ju gifta sig innan man hoppar i säng första gången, en del väntar till efter några dejter – och vissa nöjer sig med ögonkontakt innan det ska pippas hejvilt.

Att man ser olika på sådant här är givetvis helt okej – det är allas fria val.

En kvinna som dock sticker ut från mängden vad gäller sin otroligt frisläppta syn på sex är Lisa Sparks. Efter en inom erotikkretsar legendarisk dag sitter hon på världsrekordet för flest samlag under tolv timmar.

Bild: Youtube

En genomsnittlig svensk har haft ungefär 15 olika sexpartners, enligt en studie som bland annat Aftonbladet rapporterat om. Någon som bräcker den noteringen med hästlängder är den amerikanska porrfilmsstjärnan med artistnamnet Lisa Sparkxxx.

Snittade en man var 45:e sekund

Det var under en sexfestival i Polen 2004 som den då 27-åriga kvinnan skulle slå till med ett världsrekord som får en att tappa hakan. Hon hade då samlag med 919 olika män – inom loppet av tolv timmar.

Bild: Youtube

Med andra ord avverkade Lisa fler än en man i snitt per minut under sitt sex-marathon. Det blev mer exakt ett ligg var 45:e sekund.

Det fanns dessutom två andra kvinnor som hon tävlade emot. Innehavaren av det tidigare världsrekordet på 759 män kom tvåa, skriver sajten Newstracklive.

Regisserar nu egna filmer

Efter att ha säkrat förstaplatsen var Lisa mörbultad, men lycklig.

Hennes sanslösa rekord verkar dessutom stå sig än i dag – och även om många tycker att det här är total galenskap, så får man ändå respektera att de här personerna gör vad de brinner för och struntar i utomstående människors uppfattningar.

Bild: Wikimedia Commons

Lisa, dag 43 år, jobbar inte bara som skådespelare utan regisserar också vuxenfilmer, enligt sajten Imdb.

Vad tycker du om hennes världsrekord på 919 samlag inom tolv timmar? Knasigt eller imponerande? Tryck på dela-knappen för att berätta om din åsikt!