Smällkåta paret har sex helt öppet inne på pizzeria – mitt bland calzones, kebab och andra kunder

När lusten faller på så kan det vara svårt att behärska sig.

Samtidigt måste man ta hänsyn till sin omgivning – alla vill nog inte se på när man snuskar hejvilt med varandra. Det handlar om att behandla sina medmänniskor med respekt, men ett par som helt struntade i det, för att i stället ta sitt sexliv till en helt ny nivå, har nu blivit kända världen över – efter att man hade sex öppet inne på en pizzeria.

Nu berättar man också öppenhjärtigt om den uppmärksammade händelsen.

28-åriga Daniella och 31-årige Craig har tagit världen med häpnad efter att de hade sex helt öppet inne på en pizzeria i den engelska staden Leeds för en tid sedan. En övervakningskamera inne på restaurangen fångade den vågade akten – som påbörjades i samband med att paret beställde i kassan.

”En jävligt tråkig människa…”

Man hade inte en tanke på att det kunde upplevas stötande för de andra i lokalen.

– Om du försöker påstå att du aldrig gjort något sexuellt på ett udda eller offentligt ställe så är du en jävligt tråkig människa, säger Daniella, enligt The Sun.

Bild: Youtube

Det var i samband med att de väntade på sin pizza som kyssar och smek eskalerade.

– Jag är väldigt öppen för att ha sex på olika platser. Jag älskar känslan av att man kan bli upptäckt när som helst, men jag hade så klart aldrig trott att det trott att det skulle bli på det här stället och att det skulle spridas, menar 28-åringen.

Bild: Youtube

I klippet, som givetvis redigerats på ett sätt så att man inte ser de mest intima detaljerna, kan man notera att sexet inleds med en avsugning för att sedan leda till samlag ståendes bakifrån.

Avslutade det som påbörjats

Craig berättar att han och flickvännen inne på pizzerian börjat diskutera vilka udda platser de tidigare haft sex på.

– På vår topp fem-lista har vi en buss, en bil, ett hotell, en pool och en åker. Vi ville se om vi kunde toppa det, så vi blev lite pilska, säger han och tillägger:

– Så nu ligger Dominos (restaurangen) på plats ett. Det kommer bli svårt att slå det.

https://www.youtube.com/watch?v=ZKOsqH7D4TU

Det hela inträffade under deras semester – och när man väl fått sin pizza så skrattade paret hela vägen hem till hotellet.

– Då avslutade vi det vi hade påbörjat, berättar Daniella.

Vi känner alla någon som kan bli lite pilsk när det är dags för pizza! Tagga den personen på Facebook, eller dela vidare den här knäppa nyheten till dina vänner!