Snuskig man gripen efter att ha stulit över 100 svettiga tofflor – för att kyssa, smeka och ha sex med dem

Vi har alla lite olika preferenser när det gäller sex. Somliga har dock så kallade fetischer – alltså en sexuell åtrå för ett visst föremål, en speciell aktivitet eller en specifik kroppsdel – och somliga är mer udda än andra.

Nu har en thailändsk man gripits efter att under två år ha gäckat invånarna i en stad genom att stjäla använda tofflor. Syftet? Han ville ha sex med dem – efter att ha smekt, kysst och gnidit sig mot de begagnade skorna.

Det är i Nonthaburi, tredje största staden i Thailand, som en 24-årig man nu gripits efter att polisen kunde identifiera honom genom bilder från en övervakningskamera.

Hittade 126 stulna par i bostaden

Mannen hade då gäckat de boende i hans område under två år – genom att stjäla begagnade och använda tofflor av olika slag, skriver Ladbible.

Bild: Wikipedia

När polisen anlände till fetischistens bostad kunde man hitta hela 126 stulna par flip-flops i hans hem. Mannen erkände då att han tagit sandalerna med syftet att ha på sig dem i sin hemmiljö, vilket då gjorde honom sexuellt upphetsad.

Efter flera timmars användning brukade han sedan smeka och kyssa dem för att därefter ha sex med de svettiga tofflorna. När ett par väl var avverkat, så inleddes omgående jakten på ett nytt.

Bild: Public Domain Pictures

Den två år långa stöldepoken genererade flip-flops i alla tänkbara storlekar, färger och märken. Samtliga var dock välanvända – några sprillans nya var det alltså aldrig tal om.

Erkänner snuskiga stölderna

Den 24-åriga mannen riskerar nu att åtalas på flera punkter – bland annat för flera stölder och för att inte ha följt den thailändska statens coronariktlinjer.

– Han erkänner helt och fullt att han stulit sandalerna för sexuella syften, säger polischefen Ekkaphop Prasitwattanachai.

Bild: Wallpaperflare.com

En del män anklagas av sina vänner för att vara en toffel där hemma. Hade man sagt något sådant till den här mannen hade det sannolikt gett honom århundradets kåtslag.

Nu återstår det att se hur rättsväsendet hanterar den här unika frågan.

Vad tycker du om det här? Konstigt eller bara roligt? Ge oss din åsikt i kommentarsfältet!