Sofia har lagt en årslön på att få landets mest gigantiska läppar – se nu intima bilderna före förvandlingen

Hur man väljer att se och vad man gör med sitt utseende här helt och hållet upp till en själv, så länge man är vuxen.

Visst kanske man tycker att något ser märkligt eller lite väl utstickande ut, men istället för att glo eller klaga borde personen i fråga hyllas för att den lever sitt liv på sina egna villkor.

Sofia Lips är en sådan person. Den 26-åriga engelskan föddes som man men har sedan dess genomgått en könskorrigering och nu strävar hon efter att få Storbritanniens största läppar.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Sofia Lips har spenderat 50 000 pund, vilket motsvarar drygt 580 000 svenska kronor, på skönhetsoperationer.

https://www.instagram.com/p/BnGoepqAUYj/

Kinder, haka, käke och näsa

Sofia har fokuserat mycket av plastikkirurgin till sitt ansikte. Hon har opererat kinder, haka, käke, näsa, ögonbryn – och så läpparna förstås.

https://www.instagram.com/p/CBVN6_ppyOA/

Trots att läpparna redan är stora så kommer inte Sofia att vara nöjd, hon vill nämligen ha störst läppar i hela Storbritannien.

https://www.instagram.com/p/B4xj2tQJHBR/

– Just ansiktet är ett av mina största projekt. Eftersom att jag är transperson så finns det många delar av ansiktet jag inte är nöjd med. Även om jag hållit på med den här förändringen i flera år så vet jag att det här bara är början, säger Sofia till The Mirror.

https://www.instagram.com/p/CAAg2DYJXof/

Vill ha ”drömtuttar”

Nästa del i Sofias förvandling blir, enligt hennes egna förhoppningar, att skaffa ”drömtuttar”. En operation som Sofia planerar att göra i Florida, USA.

https://www.instagram.com/p/B4ucZ_KpkxR/

Men att operera sig från topp till tå, som Sofia önskar, är allt annat än gratis. Därför försörjer sig Sofia nu genom att visa upp sig på nätet.

https://www.instagram.com/p/CAu4ehMpfzv/

Tusentals följare

Sofia har tusentals följare på Instagram, många av dem rika män som tänder på att skämma bort Sofia med dyra gåvor av allehanda slag.

https://www.instagram.com/p/CBVOvBbpEI-/

– Imorse vaknade jag upp med ett meddelande från en kille som undrade vad jag ville ha idag, säger Sofia till The Mirror.

https://www.instagram.com/p/B4vPWh-pQjx/

Sofia har bland annat fått två nya bilar av olika män. Men eftersom Sofia inte har körkort fick hon sälja bilarna istället.

https://www.instagram.com/p/BuzAcJEHsZ6/

Dagligen får hon också frierier från män som suktar efter henne.

https://www.instagram.com/p/BxFyrCQJvzi/

– Det har varit vissa som tatuerat in mitt namn, trots att vi aldrig har träffats. Folk har också köpt flygbiljetter till mig, säger Sofia till The Mirror.

https://www.instagram.com/p/BxmgtC7pFRO/

Vad tycker du om hennes förvandling? Tryck på DELA-knappen för att dela med dig av din åsikt!