Här är sommarens mest vågade shorts – så avslöjande att de borde förbjudas

Man kan aldrig veta vad man ska vänta sig när man tar del av nutidens trender och mode. Det ena sticker ut mer än det andra – och man kan nästan undra om det handlar om att se snygg ut, eller om det gäller att framstå som så knäpp som möjligt.

Själv struntar jag ganska mycket i vad som gäller just nu. Det viktigaste anser jag är att man trivs i vad man har på sig och sedan skadar det givetvis inte om det ser fint ut. En del verkar dock tycka att andras åsikter är det mest relevanta när det handlar om ens egna klädval.

Nu kommer dessutom ett par nya badbyxor, eller shorts, för alla vågade män – om man är ute efter att sexa till sin garderob nu mot slutet av sommaren.

Ja, håll i hatten – för jag har i alla fall inte sett något värre. Hur man kan ta på sig det här övergår mitt förstånd, men tydligen så betalar människor för att äga ett par sådana här.

Om shortsen ska beskrivas med ett nyckelord så är det nog ”transparens”.

Kostar 250 kronor

Det har vi tidigare sett ganska mycket av när det handlar om kvinnokläder, men hos män har det varit betydligt mer blygsamt.

Fram till nu då – för de här genomskinliga badbrallorna är bara för den riktigt vågade.

Bildkälla: MaverickSwim

Hade jag gett ett par sådana här till min man – då hade han garanterat svimmat.

Bildkälla: MaverickSwim

Det är det lite kontroversiella märket MaverickSwim som tagit fram det minst sagt udda plagget, som nu skapat rubriker världen över.

Bildkälla: MaverickSwim

De är så pass avslöjande att det bara är din egna kalsong (som man ändå får hoppas att folk har på sig) som döljer ”hela härligheten”. Byxan är nämligen genomskinlig, så väljer man att näcka undertill – ja, då är det fri åskådning för omvärlden.

Blir man då sugen på att sticka ut lite på stranden nu under sensommaren, så blir de här shortsen dina för 26,99 dollar – motsvarande cirka 250 kronor.

Bildkälla: MaverickSwim

Badbyxorna kompletteras upptill med ett vit, elastiskt midjeband samt ett neongrönt snöre för maximal komfort.

Köp plagget via den här länken.

Känner du någon som nu måste ha de här under resten av sommaren? Tagga då den personen på Facebook, eller Dela vidare artikeln till dina kära vänner!