Största sexleksaksstölden någonsin: Sugna tjuvar stal lyxdildos för över 500 000 kronor

Inbrott, bedrägerier och stölder är aldrig roligt. Det blir alltid massa krångel med polis, försäkringsbolag och sådant där. Det tar tid, energi – och är helt enkelt jäkligt tråkigt.

Tjuvar brukar ju vanligtvis sikta in sig på värdesaker eller pengar. Vid inbrott ligger smycken, bilar, fin elektronik och konst alltid illa till, men det finns också bovar som fokuserar på helt andra prylar.

För en tid sedan blev nämligen ett företag bestulet på sexleksaker till ett värde av hela 500 000 kronor!

Wikimedia Commons

Det var efter en stor erotikmässa i Tysklands huvudstad Berlin som företaget Fun Toys London skulle råka ut för riktiga tråkigheter som nu chockat tusentals. De anställda lämnade produkterna som man hade haft med sig under uppsikt en kort stund – och då passade snuskhumrarna till bovar på att slå till, skriver newnownext.

Stal ännu mer

De tog sig in i ett av företagets förråd och stal dildos, vibratorer, analpluggar, strap-ons och annat för att sedan sticka iväg. När personalen upptäckte vad som hänt larmade man polisen direkt.

Då skulle det visa sig att de lömska bovarna inte var helt nöjda, för när en anställd gick iväg för att möta upp patrullen, så stals ytterligare fyra lådor.

Newnownext

Det totala värdet av de stulna varorna uppgick, enligt företaget, till 60 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 500 000 kronor. Den stora frågan är nu om de här tjuvarna bara var sugna på pengar, eller om de helt enkelt var exceptionellt kåta.

Håll ögonen öppna

Att stjäla – och sedan försöka sälja – den här typen av produkter känns inte direkt som standard inom tjuvsvängen.

Newnownext

Sexleksaksanvändare uppmanas nu att hålla ögonen öppna efter Fun Toys Londons varor – i synnerhet om de inte sålts i butik.

Vid misstanke om brott ska man höra av sig till polisen som, vad det verkar, ännu inte gjort några direkta framsteg i utredningen – som tros vara den största någonsin i sitt udda slag.

Känner du någon som borde anses vara huvudmisstänkt? Tagga då den personen, eller tryck på dela-knappen om du helt enkelt bara tycker att detta var helknasigt!