Största sexleksaksstölden någonsin: Tjuvar stal dildos för 500 000 kronor

Det vanliga är att inbrottstjuvar och bovar försöker komma åt saker av högt värde – som konst, dyr teknik och andra värdesaker.

Men det finns även de som fokuserar på att komma över lite mer oväntade produkter. För en tid sedan blev ett företag bestulna på sexleksaker till ett värde av 60 000 dollar, motsvarade runt 500 000 kronor.

Det var efter en erotikmässa i den tyska huvudstaden Berlin som företaget Fun Toys London skulle råka ut för riktiga tråkigheter. De lämnade sina sexvaror utan att ha full uppsikt under en kort stund. Och då passade ett okänt antal inbrottstjuvar på att slå till.

FT London

De tog sig in i ett förråd, stal dildos och analpluggar – och stack sedan iväg. När man sedan märkte det hela larmades polisen. Men när en från personalen gick för att möta upp en patrull så stals ytterligare fyra lådor med sexleksaker, skriver sajten newnownext.

Uppmanas hålla utkik

Värdet av de förlorade vuxenleksakerna uppgick till 60 000 dollar, motsvarande hela 500 000 kronor. Frågan är om bovarna var sugna på pengar, eller bara extremt kåta. Det tillhör ju inte direkt vanligheterna att man stjäl just den här typen av produkter.

FT London

Potentiella sexleksaksanvändare uppmanas nu att hålla koll på Fun Toys-produkter och att höra av sig till polisen om de kommer över en som inte sålts till dem via en butik.

Polisen har, vad det verkar, ännu inte gjort några framsteg i utredningen.

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du också tycker det här var helknasigt!