Svenska 28-åringen vill se ut som en seriefigur – tagit bort 6 revben och har bröst som basketbollar

Svenska 28-åringen vill se ut som en seriefigur – tagit bort 6 revben och har bröst som basketbollar

Medan de flesta av oss nöjer sig med att se ut som vi gör och att vara ”en i mängden” så finns också de som mer än gärna sticker ut – och inte har några problem med att till stora delar förändra sitt yttre.

Under de senaste decennierna har plastikoperationer blivit betydligt vanligare – troligen som en följd av de starka normerna i samhället kring hur man bör se ut.

En som tagit det här till extrema nivåer är svenskan Pixee Fox. Den nu 28-åriga Gävletjejen har gjort över 200 plastikoperationer till ett totalt värde av över 5 miljoner kronor.

För en tid sedan var svenskan gäst i det brittiska morgon-TV-programmet ”This Morning” och berättade då om skönhetsingreppen som förändrat hennes utseende totalt.

– Jag hade en bild av mig själv i huvudet som inte matchade det jag såg. Det var inte att jag ogillade hur jag såg ut, sa hon i programmet.

Instagram/Pixee Fox

Pixee Fox beskriver sig själv som ”den levande seriefiguren” och menar att hon ser sin egen kropp som ett vetenskapligt projekt.

– För mig handlar det om att skapa en skulptur, men jag gör det med min kropp. Jag skriver vetenskapshistoria, jag är en pionjär inom skönhetsindustrin.

Instagram/Pixee Fox

Den nu 28-åriga kvinnan har opererat brösten, näsan, underlivet, ögonlocken och ändrat ögonfärg – men det kanske mest extrema ingreppet var då hon ville få en ”getingmidja” och då tog bort hela sex revben.

Instagram/Pixee Fox

Nytt ingrepp väntar

Det sistnämnda ingreppet var hon faktiskt först i världen med att göra.

– Det är inga bekymmer med min hälsa. Revbenen är ju där för att skydda de inre organen – och får jag en smäll så är jag mer exponerad. Men så länge jag skyddar mig själv kommer jag vara okej, sa hon.

Instagram/Pixee Fox

Nästa stora mål för svenskan, som har över 500 000 följare på Instagram, är att genomföra ett ingrepp som hon uppfunnit själv tillsammans med en plastikkirurg i Los Angeles.

Hon vill dock inte avslöja vad just det ingreppet ska justera, men säger däremot att det kommer handla om ”nacken uppåt”.

Instagram/Pixee Fox

Det ska sägas att Pixee Fox gillar den uppmärksamhet som hon får – och det är också en av anledningarna till att vi skriver den här texten. Alla människor är givetvis vackra som de är och alla ska få bestämma över sina egna kroppar. Det är vår bestämda uppfattning – och ingen ska behöva dömas utifrån hur hon eller han ser ut!

Nedan kan du se inslaget med svenskan i ”This Morning”!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/ISlHcyYZwx8″ /]

Dela gärna vidare om även du tycker att det är viktigt att alla själva får bestämma över ditt eget utseende!