Svenska Alicia vill se ut som en Barbiedocka

Som vuxen har man själv rätt att bestämma över sitt utseende, så länge man inte bryter mot några lagar eller skadar andra.

För de flesta innebär detta på sin höjd några tatueringar eller en egen klädstil. Men för svenska Alicia Almira, 31, har det inneburit en helförändring av utseendet.

Hon drömmer nämligen om att se ut som en levande Barbie-docka.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

100 000 brittiska pund motsvarar ungefär 137 000 svenska kronor. Det är den summan Alicia Almira spenderat på att förändra sin kropp.

Tagit tio år

Resan från att vara en vanlig svensk tjej till att bli en livs levande Barbie-docka började vid 21 års ålder för Alicia.

https://www.instagram.com/p/CuRF6SfoY_4/

Då sade Alicia upp sig från sitt jobb inom PR och flyttade till London för att bli en ”fullblodsbimbo” enligt henne själv, skriver Daily Mail.

Alicia har sedan dess genomgått flertalet bröstförstoringar, fillers i pannan, runt ögonen, kinderna, käken och läpparna. Hon har dessutom genomgått flera botox-behandlingar.

Utöver kirurgin så har Alicia tatuerat sig på flera ställen.

– Jag har helt suddat ut den jag var för att bli en plastbimbo. Jag har stött på mycket motstånd och det kräver mycket mod för att kunna stå upp för sina drömmar och sin livsstil, säger Alicia enligt Daily Mail.

“Dras till det extrema”

Alicia försörjer sig idag som nakenmodell och tjänar storkovan på nätet. Hon förstår att folk reagerar på hennes minst sagt unika utseende men själv ångrar hon ingenting.

— Faktum är att jag skulle vilja ha ännu större bröst i framtiden. Jag vill se så plastig ut som det bara är möjligt. Jag kommer nog aldrig sluta med operationerna. Bimbos åldras inte, vi blir bara plastigare, säger Alicia till Daily Mail.

Snacka om förvandling! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!