Svenska Natasha är besatt av att ha världens största rumpa – kan knappt sitta ned: ”Inga stolar räcker till”

Sitt utseende bestämmer man helt och hållet själv över, så länge man är över 18 år och inte skadar någon annan. Vår värld är vacker och färggrann just för att vissa människor helt går sin egen väg och inte bryr sig om vad andra tycker och tänker.

Vissa av oss trivs med att vara ”en i mängden” medan andra föredrar att sticka ut. För att uppnå sitt drömutseende väljer somliga att plastikoperera sig.

Det finns till och med de som gör justerandet och omformandet av sina kroppar till en livsstil – och då kan det minst sagt få speciella följder.

Som för svenska Natasha Crown, som drömmer om att få världens största rumpa. Hennes besatthet av sin egen bakdel har nu gjort att hon har svårt att sitta ned.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Natasha Crown har blivit känd för sin stora rumpa, något vi på Humorbibeln uppmärksammat tidigare, både här och här.

Suttit sönder sängen

Den stora rumpan har inte kommit utan ansträngning. Natasha, som jobbar som modell, har genomgått inte färre än fem rumpförstoringar där man tagit fett från andra delar av kroppen och lagt in i skinkorna.

https://www.instagram.com/p/Cse_JsTgm5d/

Att ha en såpass stor rumpa som Natasha medför också vissa bekymmer.

– Ibland har man kanske råkat sätta sig inte så vänligt på sängen utan det blir ett litet extra hopp och så går sängen sönder, har Natasha Crown berättat enligt Expressen

”Ingen stol är…”

I och med att Natasha sitter sönder sängar kommer det knappast som en överraskning att det även är problem med att sitta på stolar, något som Natasha själv adresserat på sin Instagram, där hon har över två miljoner följare.

https://www.instagram.com/p/Csd_KaaOwir/

”Inga stolar räcker till” skriver Natasha intill en bild där hon försöker slå sig ned i en fåtölj.

Inga planer på att sluta

Att sakta ned med rumpförstoringarna finns inte på kartan för Natasha, som är i full färd med att planera ytterligare ingrepp för att göra rumpan om möjligt ännu större.

– När man har gjort så många operationer måste man alltid finslipa det. Efter ett tag blir det lite gropar här och där, så man måste finslipa det. Gör man det inte genom operation måste man göra behandlingar. Så man måste alltid finjustera det när man väl har gjort så många operationer. Så det kommer ju pågå ett bra tag till. Sen hur många operationer det blir, det kan jag inte säga, har hon tidigare berättat för Expressen.

Vad modigt att våga leva sitt eget liv på det här sättet! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!