Svenska porrmodellen drömde om rikedom i coronakrisen – blev motsatsen: ”Ingen har ensamtid längre”

Växjöbon Ewelina Marjatta har jobbat som porrmodell i sju år – men coronapandemin har ändrat förutsättningarna helt.

Hon drömde om rikedom när viruset kom till Sverige, men nu har kunderna i stället blivit mindre köpvilliga.

– Ingen har ensamtid längre. Annars brukar männen oftast höra av sig under kvällar och helger, när frun är borta, säger hon.

Ewelina Marjatta, 31, säljer filmer på när hon onanerar i sitt hem utanför Växjö – ett jobb som hon försörjt sig på i hela sju år.

”Trodde att jag skulle bli rik”

Sedan coronaviruset slog till har affärerna dock inte gått lika bra som tidigare. Något porrmodellen inte alls var beredd på.

– Jag jublade, jag trodde att jag skulle tjäna som mest för att alla skulle vara hemma. Jag trodde att jag skulle bli rik, men det blev tvärtom, säger till Kvällsposten.

Sedan pandemin slog till har kunderna hållit hårdare i sina pengar. Många har blivit mer benägna att förhandla om priset – eller till och med be om kostnadsfria tjänster.

– Jag har många stammisar som kommer någon gång i veckan och nu har jag märkt att många hoppar över eller ber om att få något gratis, säger Ewelina Marjatta.

Partnerna och barnen är hemma

Hur mycket 31-åringen i vanliga fall tjänar på ett klipp vill hon inte berätta öppet, men nu får hon kämpa för att ens få 200 kronor per film – och det blir tufft med att få ekonomin att gå ihop.

Det faktum att många nu sitter hemma om dagarna har med andra ord blivit en katastrof för hennes annars rätt så lukrativa affärsverksamhet.

– Partnerna och barnen är också hemma och ingen har ensamtid längre. Annars brukar männen oftast höra av sig under kvällar och helger, när frun är borta.

Ewelina ser nu över andra alternativ för framtiden – och funderar på att börja studera till antingen mäklare eller psykoterapeut. Hon poängterar också att hon inte rekommenderar sitt udda yrkesval till någon, men säger sig själv vara tillräckligt stark rent psykiskt för att kunna hantera det.

Vad tycker du om detta? Gör Ewelina rätt som följer sin dröm eller är det galenskap? Dela vidare artikeln för att berätta om dina tankar!