Tandläkare: Vi ser om du haft mycket oralsex

Vem, var, när och hur man ligger med folk är oftast något man håller för sig själv, eller kanske berättar för en bästa vän i vissa fall.

Många tänker dock inte på att våra barnförbjudna påhitt mellan lakanen ibland lämnar spår efter sig, i alla fall om man ska tro den här tandläkaren.

Enligt honom så kan tandläkare se på ens mun om man har gett mycket oralsex, skriver Daily Star.

Tandläkaren i fråga kallar sig ”Dentite” och har blivit lite av en kändis på Instagram och TikTok tack vare sina förklaringar kring tänder.

Haft mycket oralsex

I ett av sina klipp, som setts nästan 40 miljoner gånger, förklarar tandläkaren att man kan se på en patients munhåla om denne gett mycket oralsex.

– Om man suger på en, låt säga, godisklubba några gånger är det inga problem. Men om man suger på jättejättemånga godisklubbor så uppstår det små, små blåmärken i gommen.

I klippet visar han även hur det kan se ut, se nedan.

– Som ni kan se är det viss blånad och irritation på mjukdelarna här, säger han i klippet.

Inget farligt

Det är dock viktigt att understryka att detta inte är farligt, utan något som försvinner efter ett tag.

– Det läker, men ta det lugnt med att suga på godisklubbor ett tag framöver, i alla fall att suga på jättejättemånga, förklarar tandläkaren skämtsamt i ett annat klipp som setts två miljoner gånger.

Tusentals häpnar

Den här, till synes nya, kännedomen har fått tusentals att reagera.

”Min pappa är alltså min tandläkare. MIN PAPPA!” skriver en användare.

”Jag har gått hos samma tandläkare sedan jag var 16, det vill säga 22 år. Nu skäms jag plötsligt jättemycket” skriver en annan.

”Jaha, då vet till och med min tandläkare hur ensam jag är” skojar en tredje.

Bildkälla: Shutterstock

Visste du om det här, eller kommer du att få tandläkarskräck nu? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får den här viktiga informationen idag!