Tarni, 27, använder ”spindelterapi” för att minska stress – låter dem krypa över hela ansiktet

Känner du dig stressad? Är du dessutom en person som älskar alla djur?

Då kan det absolut vara läge att testa 27-åriga Tarni Roebucks superknep – ”spindelterapi”.

Hon låter gigantiska spindlar krypa över sitt ansikte i syfte att slappna av.

Efter en dag full av stress kan det vara skönt med en stund i TV-soffan, en promenad eller varför inte ett avslappnande yogapass. Vi har alla olika sätt för att koppla av, men vad sägs om att avvända sig av spindlar för att hitta sitt inre lugn?

Det kan låta helt sjukt för somliga, men det här gör faktiskt Tarni Roebuck. Hon bor i Queensland i Australien och älskar djur – stora som små och helst med många ben. 27-åringen är extra intresserad av ryggradslösa djur som spindlar, något Daily Mail skrivit om.

Kan upplevas skrämmande

Instagram har hon visat sin kärlek till de omtvistade krabaterna genom att lägga upp bilder på dem. Då sitter de dock inte i träd eller kravlar på marken – nej då, de befinner sig i stället i Tarnis ansikte och kryper över ögon, näsa och mun.

Många människor skulle uppleva det skrämmande att ha spindlar krypande över sitt ansikte, men inte den här våghalsen till kvinna. Hon ser det snarare som en form av terapi.

– Jag känner mig avslappnad och exalterad – speciellt om jag hanterar en av mina favoritsorter eller en av de större spindlarna, berättar Tarni för tidningen.

Hon har nu över 20 000 följare på Instagram – och varje vecka kommer det upp nya klipp på hennes så kallade ”terapistunder”.

– Att spendera tid med spindlar hjälper mig att stressa ner och det påminner mig om att ta tillvara på min omgivning, säger Tarni.

Känner du någon som hatar spindlar? Tagga då den personen i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare det här till dina vänner!