Tim, 37, har blivit stenrik – på att kolla porrfilm

Sedan pandemin slog till över hela världen har människor helt plötsligt fått mycket mer tid att tillbringa hemma.

Det har också lett till en ökning av barnförbjudna aktiviteter av alla möjliga slag, vilket vi på Humorbibeln rapporterat om tidigare.

Bland annat om hur försäljningen av sexdockor ökat lavinartat i Sverige, samtidigt om dildoförsäljningen också sett en spikrak kurva uppåt sedan corona kom.

Men även om hur vissa aktiviteter kan öka spridningen av viruset, som till exempel att slicka varandra i analen, vilket läkare avråder från.

Självklart går det att dra nytta av människors nyvunna fritid – vilket är exakt vad britten Timothy Stokely har gjort, och kallas nu ”kungen av amatörporr.”

Bildkälla: Linkedin

200 000 nya användare – varje dag

Timothy Stokely har grundat hemsidan OnlyFans. Sidan är en plattform där vem som helst, både kändisar och privatpersoner, kan lägga upp material mot betalning.

Det kan handlar om profiler inom kost och träning som ger tips, eller artister som släpper exklusivt material till de mest hängivna fansen som får betala för att åtkomst till materialet.

Men mestadels används hemsidan för att sälja vågade bilder och videos, vilket visat sig vara en enorm succé sedan coronaviruset slog till.

Sajten startades redan 2016 men i maj 2020 tog det ordentlig fart, då man enligt Timothy Stokely fick in 200 000 nya användare – varje dag. Totalt fanns idag sanslösa 50 miljoner användare på sajten.

Kort förklarat innebär affärsmodellen att den som lägger upp materialet får behålla 80 procent av pengarna medan OnlyFans tar 20 procent.

Något som gjort Timothy Stokely stenrik.

13 miljarder kronor

Timothy Stokely har tidigare startat flera andra hemsidor för diverse snuskfanatiker, men med OnlyFans har han tjänat in enorma summor.

Enligt Daily Mail har sajten dragit in över 1,2 miljarder pund, vilket motsvarar ungefär 13,6 miljarder svenska kronor.

Hans intresse för snusk har verkligen betalat av sig, men det kommer även med en baksida.

– Jag har sett över en miljon porrfilmer. Man blir immun mot allt konstigt man ser till slut, en arbetsskada, säger Timothy till Daily Mail.

Tryck nu på DELA-knappen för att ge din syn på det här!