Tony, 30, lever som en hund – för den höga mysfaktorn: ”Är en valp dygnet runt”

Om det är något som jag fascineras av så är det människor som vågar gå sin egen väg, sticka ut från mängden och inte bry sig om vad andra tycker. Det är oftast oerhört starka personer som kanske har ett udda intresse eller en ovanlig läggning.

Här på Humorbibeln och Ett gott skratt skriver inte bara om roliga saker, utan även om sådant som är fascinerande, häpnadsväckande och imponerande. Därför passar berättelser av den här typen (nedan) in då man kan lyfta fram personer som gärna vill synas, men kanske inte alltid accepteras av sin omgivning.

Jag tycker dock att det är starkt att människor som går sin egen väg vågar ta plats i media och delge sina tankar och historier om sina många gånger färggranna liv. Sådant anser jag ska hyllas – och så länge man inte skadar andra har alla rätt att leva sina liv som de själva vill.

En person som valt att berätta öppet om sitt lite ovanliga liv är 30-åriga Tony McGinn som bor i Los Angeles tillsammans med sin make Andrew. Tony är en stor entusiast av ”dog play”, som det kallas – alltså att han leker hund.

Kallas ”Tony Bark”

Att springa runt på alla fyra och jaga bollar, bli klappad och skälla kan låta konstigt för vissa, men det är snarare helt naturligt för Tony, skriver Daily Mail.

– Att leka hund gör ju många som barn. Skillnaden är att de människorna tappar intresset för det där när de växer upp, men för mig stannade det kvar, säger mannen som kallar sig för ”Tony Bark”, vilket ungefär kan översättas till Tony Skall.

Han fortsätter:

– Hundar ser på livet på ett mer positivt sätt än vad människor gör och därför anser jag att de lever på ett så fritt och glädjefyllt sätt som man kan. I en relation får det här mig att känna mig närmare min partner – även om det inte är sexuellt på något sätt. Tänk dig att lättaste sättet att få din partner överlycklig på är att kasta en boll som han får jaga. Förhållanden hade inte tagit slut lika ofta om alla hade det så.

Partnern Andrew tillägger:

– Jag försöker att ge honom (Tony) så mycket uppmärksamhet det bara går och säger till honom att han är en duktig pojke. Jag tycker att alla ska känna sig fria att utforska sina fantasier och inre kreativitet.

Andrew får bestämma

Paret har även tre ”biologiska hundar”, som de kallar dem. De anser dock att Tony är lika mycket ”riktig hund” med sina olika kostymer, leksaker och skräddarsydda silikonsvans.

– Jag är en valp dygnet runt. Det bygger mycket intimitet och en hög mysfaktor i vårt förhållande. Andrew får vara min skötare och därmed bestämma över mig. Jag gillar det, medger Tony för Daily Mail.

Vad tycker du om Tonys livsstil? Är det knasigt, eller gör han rätt som följer sin dröm? Dela gärna med dig av dina tankar, men håll god ton i kommentarsfältet.

Tryck också gärna på dela-knappen!