TV-stjärnan Sabrina, 44, vill ha världens största rumpa – har nu gjort över 50 plastikoperationer

Vi har alla olika livsmål – små som stora, enkla som svåra och vanliga som udda.

Sabrina Sabrok, 44, tillhör de som verkligen sticker ut från mängden. Hon livnär sig bland annat som porrstjärna – och drömmer om att en dag ha världens största rumpa.

För att uppnå den visionen planeras nu hennes 53:e plastikoperation, skriver The Mirror.

https://www.instagram.com/p/CYcOxBFOM5a/

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

https://www.instagram.com/p/CYXaY0tL-an/

Sabrina är känd i hemlandet Argentina där hon ofta syns till i TV. 44-åringen har haft sina egna program och kommer från en karriär som porrstjärna.

Besatt av plastikoperationer

Modellens yppiga kropp har också gjort henne till hett villebråd för legendariska tidningen Playboy, i vilken hon vikt ut sig fem gånger. På Instagram följs hon dessutom av över 950 000 personer.

https://www.instagram.com/p/CQRweOsh75B/

Plastikkirurgi är tabu för många – men inte för Sabrina. Hon är helt öppen med sin besatthet för skönhetsingrepp. Nästa plastikoperation, som håller på att planeras, blir faktiskt hennes 53:e i ordningen.

Blondinen är väl medveten om riskerna som ingreppen medför, men det är inget som bekommer henne. Enligt The Mirror är Sabrina mer rädd för att exempelvis bli överkörd av en bil än att något allvarligt ska hända henne på plastikkirurgens operationsbord.

Vill ha världens största rumpa

Livsmålet är dessutom utstakat:

– Jag vill ha världens största rumpa och tänker snart sätta igång den processen, säger hon till tidningen.

För att uppnå det kommer Sabrina behöva plocka ut sina nuvarande implantat på 300 gram i varje skinka – och sedan gå upp rejält i storlek. De nya implantaten kommer att väga 650 gram styck, vilket innebär att hon kommer trycka in 1,3 kilo i sin bakdel.

44-åringens senaste operation var en ny bröstförstoring. Den bekostades av hennes fans som sammantaget betalade 90 000 kr för att deras ”sex-idol” skulle få en ännu större hylla.

https://www.instagram.com/p/CKuM6FYBcxc/

Vad anser du om det här – gör Sabrina rätt som följer sin dröm, eller är det galenskap? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tycker!