Tvåbarnsmamman Alex, 38, vill tatuera sig över hela kroppen – se

Förr i tiden var tatueringar något man mestadels såg på sjömän och folk som suttit i fängelse. Men idag är var och varannan person man ser på stan tatuerad här eller där.

Är man myndig och inte skadar någon så är det såklart helt upp till en själv vad man gör med sin kropp. Dock finns det vissa som tar det här med kroppsutsmyckning till nya nivåer, som till exempel 38-åriga Alex Derbyshire från England.

Hon har tillbringat 200 timmar under nålen, och vill nu täcka hela sin kropp med bläck.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

38-åriga tvåbarnsmamman Alex Derbyshire driver en second hand-affär och jobbar som frisörska. Men hon har också ett lite säreget intresse – nämligen att täcka hela sin kropp med tatueringar.

”Alltid velat veta hur det känns”

Redan som barn drömde Alex om att få tatuera sig.

– Jag har alltid älskat tatueringar. Innan jag var gammal nog att tatuera mig så drömde jag om att få veta hur det känns, säger Alex till Manchester Evening News.

Så när Alex fyllde 18 gjorde hon sin första tatuering, ett keltiskt tecken på nedre ryggen. Och sedan dess har det rullat på, under de 20 följande åren har Alex tillbringat uppskattningsvis 200 timmar under nålen.

Exakt hur mycket pengar hon lagt på tatueringar vet Alex inte exakt, men det rör sig om tusentals pund.

Alex har tatueringar på tårna, i armhålorna, i ansiktet – och vill täcka kroppen helt i bläck innan hon fyller 40 i december 2022.

Motiven på tatueringarna varierar, från Johnny Cash-strofer till dödskallar till fjärilar och Pink Floyd-hyllningar. Just nu håller Alex på att färga hela överkroppen i solid, svart färg.

Sönerna himlar med ögonen

Alex har fått med många på sin tatueringsresa, och har idag över 20 000 följare på Instagram, som får dagliga uppdateringar om Alex utveckling.

– Det är klart jag får någon elak kommentar ibland, oftast om att jag är dum som lägger så mycket pengar på tatueringar, men det bekymrar mig inte, säger Alex till Manchester Evening News.

Alex två söner, Joseph, 18, och Liam, 12, har ännu inga tatueringar, men de har inga problem med att mamma tatuerar sig.

– Joseph har ju fyllt 18 nu men han har inga tatueringar ännu. Han kanske kommer skaffa senare, jag kan ändå tänka mig honom med några. Jag tror dock att Liam kommer vara mer som jag, han är en liten rockare. Ibland himlar de med ögonen och bara ”vad har du gjort nu, mamma?” men de tycker om dem ändå, säger Alex till Manchester Evening News.

Vad tycker du om det här? Tryck gärna på DELA-knappen för att ge din syn på saken!