Tvåbarnsmamman är beroende av operationer och har konstgjord vagina: ”Tjejer tror jag ska sno deras män”

Hur man väljer att se ut och vad man gör med sin kropp är helt upp till en själv, så länge man är vuxen och så länge ingen annan tar skada av det man gör.

Trots att de flesta skulle hålla med om påståendet ovan så är det, tyvärr, väldigt vanligt att folk tar sig rätten att kommentera andras utseende till höger och vänster. Självklart kan det vara väldigt sårande att få ständiga kommentarer om sitt utseende.

Men det bästa man kan göra är nog trots allt att vifta bort dem och gå vidare med högt hållet huvud, opåverkad. Som tvåbarnsmamman Tracy Kiss, till exempel.

Hon älskar plastikoperationer och har spenderat en förmögenhet på sin kropp, något som väcker avund hos andra mammor.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Tracy Kiss är inte som vilken tvåbarnsmamma som helst, något vi på Humorbibeln uppmärksammat tidigare.

Bland annat har vi skrivit om hur Tracy använder sig av sin killkompis sperma för att hålla huden ung, något som väckte stort rabalder.

Lagt 800 000 kr på operationer

Tracy, 35, började plastikoperera sig redan som 18-åring när hon förstorade brösten för första gången, då de var olika stora. Sedan dess har det rullat på.

– Jag har opererat ögonen två gånger, näsan, brösten fyra gånger, lyft rumpan och rekonstruerat min vagina efter att ha fött barn, säger Tracy till Daily Star.

Sammanlagt har Tracy spenderat cirka 70 000 brittiska pund på sitt utseende, vilket motsvarar drygt 800 000 svenska kronor.

Men Tracy är ännu inte nöjd. Fitnessmodellen planerar ytterligare ingrepp, härnäst är en operation av ögonlocken som ska få henne att se ännu yngre ut.

Prislappen för den operationen förväntas landa runt 4 000 pund, motsvarande ungefär 45 000 svenska kronor.

”Tror jag ska stjäla deras män”

Tracy, som utöver sitt modellande även jobbar som personlig tränare, har fått mycket uppmärksamhet för sitt spektakulära utseende.

Hon har idag drygt 690 000 följare på Instagram, från vilken hon gör flera framgångsrika samarbeten med olika varumärken.

Men framgången har ett pris. När Tracy umgås med sina barn, Millie, 13, och Gabrielle, 8, får hon ofta utstå hån och hat från andra mammor.

– De tror att jag ska stjäla deras män eller att jag är porrstjärna. De undrar varför jag, en mor, ska klä sig i tajta kläder och visa upp när jag tränar på nätet. De tycker att folk som gör så är äckliga, och att mammor inte ska uppföra sig så, säger Tracy till Daily Star.

Men Tracy tar inte åt sig av de avundsjuka kommentarerna, utan fokuserar mest på sin familjs välmående.

– Oavsett vad folk säger så kommer jag fortsätta göra min grej. Om jag får göra det som gör mig lycklig blir jag också en bättre mamma. Jag mår jättebra, lever ett positivt liv och skadar ingen, säger Tracy till Daily Star.

Vad tycker du om det här? Gör Tracy rätt eller har de andra mammorna rätt i sin kritik?

Tryck nu på DELA-knappen för att ge din syn på saken!