Tvåbarnsmamman trakasseras på nätet för sina enorma ögonbryn – vägrar göra dem mindre: ”Är en fetisch”

Vad som är vackert eller inte ligger alltid i betraktarens ögon. Något jag tycker är jättefint kan uppfattas som jättefult av någon annan. Det är inget konstigt med det, vi är ju alla unika varelser med våra egna preferenser.

Eller som det så fint brukar heta: smaken är som baken – delad.

Alldeles oavsett vad man tycker så har alla rätt att se ut som de själva vill, så länge de inte skadar någon annan med det såklart. Trots det är det idag väldigt vanligt att människor som valt att se ut på ett sätt som skiljer sig från mängden får motta hat, både på nätet och i verkligheten.

Så är fallet för tvåbarnsmamman Sammie-Jo Hailford från England – hon får mängder av hat på grund av sina enorma ögonbryn.

Bildkälla: TikTok

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Sammie-Jo Hailford kommer från staden Grimsby i England. Den senaste tiden har 27-åringen blivit väldigt omskriven för att ha Englands största ögonbryn, skriver The Mirror.

”Folk har hotat med socialen”

Idén med stora ögonbryn kom till Sammie för ungefär ett år sedan, när hon började måla dem lite tjockare. Sedan fortsatte det i samma riktning.

– Jag är inget större fan av skönhetsidealen idag. Det verkar finnas visa socialt konstruerade ideal för hur man ska se ut och jag gillar inte det. Jag vill sätta ned foten och mina ögonbryn är det sättet för mig, säger Sammie till The Mirror.

Bildkälla: TikTok

Men Sammie får också många kommentarer om sina ögonbryn. Yngre tjejer pekar och skrattar när Sammie går på stan, men mestadels kommer de elaka kommentarerna från nätet.

– Vissa säger att jag inte borde få vara mamma och att de ska ringa socialen enbart på grund av mina ögonbryn. Det blir väldigt extremt på nätet. De får väl ringa socialen om de vill, mina ögonbryn avgör inte om jag är en bra mamma eller inte, säger Sammie till The Mirror.

https://www.tiktok.com/@sammie_jo_94/video/7064156515036400901

”Kanske är en fetisch”

Även om många av kommentarerna Sammie får på nätet är elaka så samlade hon snabbt på sig över 75 000 följare på TikTok när hon började använda appen.

Sammie får många meddelanden från killar.

– Många tycker jag är vacker och vill dejta mig. Men alla nämner ögonbrynen först, så det kanske är en fetisch-grej för killar, säger Sammie till The Mirror.

https://www.tiktok.com/@sammie_jo_94/video/7069453861542481158

Starkt av henne att stå upp emot allt hat och köra på sin grej – det borde inspirera många!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!